Hlavní obsah

Jak svádět jednotlivá znamení?

Foto: vectorfusionart, Shutterstock.com

Foto: vectorfusionart, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto a láska k sobě neodmyslitelně patří. Pomíjivé letní flirty bývají spíš zábavným zpestřením než začátkem dlouhodobého vztahu. Přesto se vyplatí vědět, jak na jednotlivá znamení zvěrokruhu, když je chcete okouzlit.

Článek

Každé znamení má svoje preference a přitahuje ho něco jiného – někdo má rád upřímnost, jiný zase slyší na sladké lichotky nebo si nechá pobláznit hlavu košilatými vtípky. Co platí právě na toho, koho chcete získat?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Svádění Beranů je na jednu stranu jednoduché, na druhou komplikované. Nehraje se tu totiž na žádné předstírání – pokud se jim líbíte, dají vám to najevo. Ale pokud ne, taky se to dozvíte – a moc šancí změnit jejich názor nedostanete. Jděte na to tedy přímo a dejte najevo, že se vám zvolený Beran líbí. Na druhou stranu ale počítejte s tím, že jsou Berani rození lovci – dejte jim příležitost vás ulovit. Nebuďte ale pasivní, naopak. Beran miluje soutěž a trocha zápasu, nejistoty a provokace všechno správně přikoření.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci se v životě obecně drží poměrně při zemi, takže se snažte je nevyděsit příliš bláznivými a troufalými nápady a přístupem. Buďte solidní a rozumní, klidní a hlavně se je snažte rozmazlit. Býci jsou požitkáři, takže je naprosto dostanete, když je vezmete na lahodnou večeři, na degustaci nebo do wellnessu. Na Býky také hodně fungují dotyky všeho druhu. Umí si zkrátka vychutnat a ocenit všechny smyslové prožitky, tak na to vsaďte. Ale nebuďte příliš hrr, to by je vyplašilo.

Foto: Kamil Macniak, Shutterstock.com

Vůně, dotyky, chutě, krása, zvuky... Na Býka jděte přes pět smyslůFoto: Kamil Macniak, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se chtějí bavit, v životě i ve vztahu. Funguje na ně tedy odlehčené laškování a zkrátka zábava. Pokud je chcete okouzlit, rozesmějte je. Vlastně stačí, když se s vámi budou cítit dobře. Na druhou stranu pozor na jazyk, protože Blíženci vedle sebe nesnesou hlupáky. Chtějí rovnocenného konverzačního partnera, se kterým se budou moci bavit o všem. Připravte si tedy pár zábavných historek, ale taky podnětných témat k diskuzi – s nimi na každém rande s Blíženci zazáříte.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou velmi romantická stvoření, pokud je chcete okouzlit, jděte na to se svíčkami, šampaňským a romantickými gesty. Dokážou ocenit, že si o nich zapamatujete milé drobnosti, překvapíte je večeří v podniku, který zmiňovali, nebo jim přinesete oblíbenou příchuť zmrzliny. Jděte na ně pomalu a citlivě, takovému přístupu nedokážou odolat. Rozhodně netlačte na pilu, Raci se umí pěkně rychle stáhnout do svojí skořápky, pokud mají pocit, že je na ně vyvíjen jakýkoli nátlak nebo se necítí pohodlně.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pokud chcete získat Lva, zkrátka ho zbožňujte. Ukažte mu, že vás oslňuje, že vás baví, že s ním rádi trávíte čas…. Na druhou stranu ale taky najděte tu dělicí čáru mezi okouzleností a patolízalstvím. Lvi jsou sice rádi obdivovaní, ale tím, že jim polezete do zadku, je rozhodně na svou stranu nenakloníte. Potřebují vedle sebe někoho sobě rovného. Musíte tedy také ukázat zdravou dávku sebevědomí a hrdosti. Lvi potřebují ve vztahu vášeň a silného partnera, nebojte se tedy projevit vlastní názor.

Foto: Kate Kultsevych, Shutterstock.com

V přírodě lvi toho slabšího sežerou. Lev jako slunečné znamení tak nebezpečný není, nicméně jeho partner musí být stejně silný jako on Foto: Kate Kultsevych, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se na poli citů necítí příliš dobře. Proto to nejhorší, co můžete udělat, je zahrnout je láskyplností. Nejdřív si získejte jejich důvěru. Začněte se přátelit a až pak zkuste pokročit někam dále. Rande jsou pro Panny někdy těžká, pokud je nechcete příliš stresovat, navrhněte jim společnou akci s nějakým praktickým cílem – výpomoc s opravou domu, prosbu o odvoz někam, nabídku společného venčení psů. Když budou mít něco, na co se budou moci soustředit, vztah vznikne mnohem plynuleji.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy si flirtování užívají snad nejvíc ze všech znamení zvěrokruhu. Mají v sobě zakódovanou koketerii a rády po druhých zálibně pomrkávají. Všechny taktiky a triky mají v malíčku, takže je nejspíš ničím neošálíte. Baví je ale překvapení, snažte se tedy být originální, zábavní a šarmantní. Vyložte karty na stůl s humorem a lehkostí, tím si pomůžete nejvíc. Pak už to zkrátka záleží na Vahách, jak se rozhodnou. Rozhodně je ale můžete ovlivnit svým šarmem, rády se nechají okouzlit.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Dostat se pod kůži Štírům není nic jednoduchého. Jsou introvertní a své city drží hodně pod pokličkou, náhodným flirtům rozhodně nejsou příliš nakloněni. Nevrhejte se na ně zpříma, spíš rozehrajte hru plnou tajemství a vábení. Štíři záhady milují, tak se pro ně jednou takovou staňte a nedejte jim nic zadarmo. Nutnost objevovat v nich vzbuzuje vášeň, která se pod onou chladnou a odtažitou skořápkou skrývá. Nechte je postupovat vlastním tempem a jen je ve správné chvíli mírně postrčte.

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Štírovi na prvním rande rozhodně neříkejte všechno. Buďte pro něj stále trochu tajemstvím, to ho lákáFoto: George Rudy, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci nemají příliš rádi všelijaké hry a kličkování. Pro ně je všechno tohle zbytečnou přetvářkou. Jděte na to přímo a rovnou je pozvěte na kafe nebo na zmrzlinu. Pravděpodobně budou souhlasit, už jen proto, že mají velmi otevřenou mysl a rádi zkouší jakékoli nové dobrodružství. Navíc si velmi užívají společnost druhých a téměř na každém najdou něco zajímavého. Když mezi vámi nepřeskočí jiskra, rovnou vám to upřímně, ale ohleduplně sdělí. Randit s nimi je velmi „pohodlné“.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi milují pravidla a téměř ve všem se podle nich řídí. I v randění a svádění pro ně existuje jakýsi nepsaný kód, který by měli všichni zúčastnění dodržovat, jinak budou celí nervózní a nesví. Dodržujte tedy pravidla, držte se zpátky a chovejte se slušně – možná to zní bizarně, ale Kozorozi si na dobrém vychování a etiketě opravdu zakládají. Okouzlit je můžete také svými úspěchy a ambicemi, Kozorozi rádi k druhému vzhlížejí a přitahuje je postavení, zapálení pro věc a schopnosti druhého.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jestli na něco Vodnáři slyší, pak je to inteligence, přehled o světě a schopnost přemýšlet. I když nehledají dlouhodobý vztah, ale třeba jen rychlé povyražení, chtějí dlouhé jiskřivé konverzace plné humoru, bleskových reakcí a vzájemného porozumění. Od partnera očekávají, že je bude inspirovat a posouvat na stále vyšší úroveň, rozhodně na něj nemají malé nároky. Na druhou stranu ale dokážou také ledasco odpustit, jsou tolerantní k všelijakým výstřelkům i zlozvykům.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby okouzlíte, pokud jim poskytnete rameno, o které se budou moci opřít, přístav, ke kterému se budou moci vracet. Touží po někom, na koho bude spolehnutí a kdo bude s nimi pokaždé, když to budou potřebovat. Získat je můžete přes city, opravdové a otevřené vyznání je dostane do kolen. Ukažte jim svou zranitelnost i to, že jim věříte, protože toho si Ryby ohromně cení. Na druhou stranu ale musíte vědět, kdy potřebují, aby jim po boku stál někdo silný, kdo za ně převezme řízení, když je třeba.

A jakému znamení vždycky podlehnete vy?

Reklama

Načítám