Hlavní obsah

Škola svádění pro stydlivky i dračice aneb 5 tipů, jak dostat partnera do ložnice

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Říká se, že kdo si hraje, nezlobí. Máte zrovna teď chuť na milování, třeba i trochu ostřejší, ale nevíte, jak to partnerovi podat? Vyberte si některou z možností, které mu rozepnou poklopec dřív, než řeknete švec!

Článek

Jistě, můžete „nenápadně“ pustit Padesát odstínů šedi a doufat, že se dovtípí. Existují však i mnohem účinnější metody. Jaké? Inspirujte se tipy odborníků!

1. Řekněte to přímo

Přestože i muži potřebují předehru, přímé konstatování, že chcete sex, může vyznít chlípně a naléhavě. A to je právě to, o co vám jde. Stačí se třeba u večeře ledabyle zmínit ztišeným, koketním hlasem...

„Svůj záměr můžete podpořit tím, že partnera jemně kousnete do krku, nebo ho pohladíte po stehně,“ navrhuje na svém blogu sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu. Podle něj je mluvit „o tom“ přímo leckdy snadnější než chodit okolo horké kaše.

2. Pohrajte si s kalhotkami

Sundat si podprsenku není žádný erotický signál. Muž si může myslet, že to děláte kvůli pohodlí. Kalhotky ovšem fungují jako výborný prostředek pro erotickou komunikaci! Pro tenhle případ mějte v šuplíku nějaké nové, sexy a vykrojené. Předveďte se mu v nich a požádejte ho, aby je důkladně prozkoumal.

Nebo připravte něco dobrého k zakousnutí, uvelebte se na gauči a kalhotky si sundejte tak, aby to nemohl přehlédnout. Klidně mu je položte třeba do klína. Víte, že mu s nimi můžete zafixovat ruce? Jen náznak tohoto plánu partnerovi rozproudí krev.

Foto: Dmitri Ma, Shutterstock.com

Odložit svůdné prádélko je jasná výzva, že máte chuť se pomilovat Foto: Dmitri Ma, Shutterstock.com

3. Nahoďte téma k diskuzi

„Víš, přemýšlela jsem... Líbilo by se mi, kdybys mi v posteli trochu naplácal za to, že jsem tak zlobivá holka.“ I jediná, dobře formulovaná věta dokáže zázraky. Zvlášť, když si pár vteřin po jejím vyslovení přejedete rukou po krku a konečky prstů namíříte do žlábku mezi ňadry. Přidejte vyzývavý pohled a zeptejte se: „Co ty na to?“

4. Masturbujte před ním

Britská sexuoložka Tracey Cox tvrdí, že čin vydá za tisíc slov. A má pravdu. Pro muže je fascinující, když vidí svoji milou při akci. Proto se začněte vzrušovat „svépomocí“ a prostě jen řekněte: „Někdy si představuju, jak před tebou masturbuju.“ Hodí se i věta: „Tohle občas provádím, když nejsi se mnou. Chci, abys to viděl.“

Podle odborníků, mezi které patří i americký sexuální poradce a mentor Paul Joannides, je pro většinu lidí pohled na masturbujícího partnera velmi erotický zážitek, okořeněný příchutí zakázaného ovoce. „To platí pro muže, stejně tak pro ženy,“ myslí si zmíněný expert. No, těžko hledat lepší způsob, jak miláčka dostat do postele! Jestli je to pro vás příliš silný kalibr, aspoň se třete….

5. Rozehrajte koncert doteků

„Je téměř nemožné milovat někoho, aniž se ho dotýkáte. Bez tělesného kontaktu sex nepřichází v úvahu a je krajně obtížné projevit city či náklonnost,“ zdůrazňuje Tracey Cox. Proto by pro vás měly být doteky základem všeho.

Nakloňte se k partnerovi a ňadry se otřete o jeho paži, pohlaďte ho po zádech a olízněte si rty. Všechno to jsou jasné signály, které prozrazují, co se vám honí v hlavě. Nejlepší na tom je, že když máte chuť na sex, změníte výraz obličeje, tělo samo zaujme nejatraktivnější pozici a začne „vypouštět“ feromony. Aspoň tak to vidí Tracey Cox.

Jak partnera do ložnice „lanaříte“ právě vy? Máte nějaký další tip na erotickou výzvu?

Reklama

Načítám