Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Co muže fascinuje na laskání pozadí

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Reklama

Mít s partnerem skvělý sladěný sex je snem mnoha párů. A když oba chtějí, můžou se k tomu dopracovat. V tomto směru je slečna Denisa šťastná to žena. Jen nerozumí tomu, proč je její partner tak unesen jejím pozadím. Dosud takovou zkušenost neměla. Náš chlap jí to ale vysvětlí.

Článek

Naše čtenářka Denisa (31) potřebuje rozptýlit obavy, zda intimní záliba jejího muže je normální, a proto na adresu jaktovidichlap@firma.seznam.cz poslala tento e-mail:

Pane Hausmanne,

moc bych vás chtěla poprosit o názor. Vím, že čtenářkám píšete, že nejste sexuolog, ale přesto to zkouším. S partnerem máme skvělý sex, jedna věc mě ale zaráží a říkám si, kam to až povede. Co má s fascinací mého pozadí (prsty i jazykem), vždycky tam prostě sklouzne, předpokládám, že víte, jak to myslím. Měla jsem několik partnerů, ale žádný to takhle neměl. Co si o tom myslíte vy? Je nám oběma 31 let. Děkuju moc. Denisa

Vážená slečno Deniso,

váš dotaz není naštěstí z oblasti sexuologie, ale z oblasti běžného soužití dvou lidí, kde platí, že jeden má druhému umožňovat a poskytovat radost a potěšení. Ovšem pod jednou zásadní podmínkou, že totiž on sám při tom tělesně nebo psychicky netrpí. Jestli vás tedy při partnerově laskání nic nebolí a „neubývá vás“, v klidu mu to potěšení dopřávejte a radujte se z toho, že máte co dávat. Zmiňujete se ostatně, že máte skvělý sex, takže vás asi manželova „sklouznutí“ nic nestojí.

Pokud se obáváte, že partnerovo chování je nenormální či úchylné, pak vězte, že ve sdílení požitků nic takového neexistuje – samozřejmě za shora uvedené zásadní podmínky. Intimními zážitky se nikdo nechlubí a do cizích ložnic nevidíme, ale buďte ujištěna, že tam se dějí „jinačí věci“, proti kterým je záliba vašeho partnera slabým čajíčkem. Pochybujeme, co je normální, jen díky tomu, že nevíme, co se děje jinde. Nenechte si tedy zkalit radost pocitem nějaké nepřístojnosti. A hlavně – nekažte radost partnerovi tím, že budete nahlas meditovat o tom, jestli je úchyl, nebo není. Jestli vás to nebolí, tak není. A když člověk něco dá, nemá to nikomu později vyčítat. Pokud možno se také nenechte zviklat tím, že to budete probírat s moralizujícími kamarádkami, které to doma nemají a budou vašeho partnera shazovat. Je zajímavé, že v intimních rozhovorech mužů, pokud dojde na takové detaily, k odsudkům nezvyklých praktik nedochází. Naopak, obdivně zareagují jako: „Nekecej. Fakt?“ My muži totiž vyznáváme heslo: „Hlavně, když se něco děje!“

Čajkovského skladby se snadno poznají podle jakéhosi podpisu, který autor na konci zanechává v podobě grandiózních harmonických obměn. Protože jsem si všiml, že někdo občas zapochybuje o mém autorství, i já se pokusím o podpis: Mnohý zadeček k zulíbání se leností a rozežraností jeho majitelky promění v zadnici k pozvracení. Pročež běhejte pilně deset kilometrů denně, aby nenastal den, kdy vás partner nebude laskat už ani zepředu.

Reklama

Načítám