Hlavní obsah

Anální sex jako cesta k dokonalé rozkoši

Foto: KIRAYONAK YULIYA, Shutterstock.com

Foto: KIRAYONAK YULIYA, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Pro mnoho lidí, kteří se chtějí vymanit z běžné sexuální rutiny, představuje anální milování vítané zpestření a novou zkušenost. Možná nad ním právě teď, když doma trávíte víc času, taky přemýšlíte. Jaké vůbec je a co všechno můžete při análním vyvrcholení cítit? Nudu rozhodně nečekejte!

Článek

S análním sexem má zkušenost asi čtvrtina populace, přičemž zhruba polovina se k němu vrací opakovaně. Určitě není překvapením, že v oblibě ho mají především muži. V porovnání s pochvou je totiž konečník těsnější a tlak na penis i jeho stimulace jsou větší. Ovšem i pro mnoho žen je pronikání do otvoru mezi půlkami zajímavé, neboť v konečníku je mnoho nervových zakončení, jejichž přítomnost se stará o megazážitky.

Původ anální rozkoše

Hlavní roli nejspíš sehrává pudendální nerv, který je spárován, což znamená, že existují dva nervy, jeden na levé a druhý na pravé straně těla. Pochopitelně, že jej mají obě pohlaví, ale ve vašem klíně se tenhle nerv táhne mezi dělohou a konečníkem do malých stydkých pysků, velkých stydkých pysků a klitorisu.

Vyplývá z toho, že jelikož jsou konečník a vagina sousedé, dají se skrz anál a tenkou oddělující přepážku dráždit nervová zakončení v pochvě. Je to vlastně takové dva v jednom. Když jde všechno hladce, žena je dostatečně uvolněná a najde si správný úhel dráždění, může přijít anální, tedy v podstatě zdvojený orgasmus. Liší se nějak od toho klitorálního nebo vaginálního?

Síla několika wattů

„Měl jsem osobní zkušenost se ženou, která měla orgasmus při análním styku, a to bez dalších jiných dotyků. A musím říct, že mne to naprosto šokovalo. Podle jejích slov bylo anální vyvrcholení mnohem intenzívnější, hlubší a – nevím přesně, jak to myslela, temnější,“ popisuje jeden z účastníků diskuzního fóra s tím, že jeho partnerka během tohoto silného zážitku dokonce omdlela, a to několikrát za sebou.

„Nejdřív dráždění análku, pak těsně před vyvrcholením i stimulace klitorisu. Při orgasmu pak mám pocit, že umřu. Je to fakt zážitek mimo realitu. Celotělní husina ti běhá po celém těle a máš pocit, že do tebe vjel elektrický proud,“ přidává se jedna z žen, která prý prožívá anální orgasmus běžně. Dle různých statistik však patří spíš k výjimkám. Na druhou stranu, pokusit se o takovou nevšednost může každý. A zakřivený penis je výhodou!

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Před zavedením penisu do řitního otvoru se musíte nejdřív maximálně uvolnitFoto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Způsoby, jak mít anální orgasmus

Jak na věc? Na anální dilda, korálky a kolíky je vždycky času dost. Začněte pomalým a jemným zasouváním prstu do análního otvoru, aniž by vám šlo o orgasmus. Vy nebo partner si ostříhejte nehty a podle potřeby použijte lékařské rukavice a dostatek lubrikantu.

Můžete to zkoušet i samy. Jemně kružte okolo svého análního vstupu, a jakmile vycítíte, že je ten správný čas, pomalu zasuňte jeden prst. Svěrač v konečníku si na něj musí zvyknout. Zaznamenáte-li něco nepříjemného, na chvíli se zastavte, dopřejte si krátkou přestávku a následně pokračujte. Postupně vyzkoušejte víc prstů najednou.

Až to pohodlně a bezbolestně vydržíte 3 vteřiny, jsou vaše hýždě připravené pro příjem něčeho většího – erotické pomůcky nebo penisu (můžete ovšem zůstat jen u prstu, i s ním se dá docílit análního orgasmu). Dbejte vždy na to, aby byl váš přístup k análnímu sexu pomalý a promyšlený. Udělejte si čas na spoustu předehry a klidně mějte i vaginální či klitorální orgasmus, dostatečně vás uvolní.

Lubrikační ano, znecitlivující ne

A je tu ještě jedna věc. Nikdy nepoužívejte znecitlivující krémy a gely. Slouží k vyvolání dočasné ztráty vnímání v místě, jež čelí tlaku, a zároveň mírní bolest. Jenže právě bolest je signál vašeho těla. Upozorňuje na to, že něco není v pořádku, a pokud ji budete překrývat a ignorovat, můžete si ublížit. Gel tedy vždy jen lubrikační. Taková řitní trhlina totiž způsobuje krvácení a bolestivost při vyprazdňování. Za to to asi nestojí, ne?

Reklama

Načítám