Hlavní obsah

Jediná věc, která ze sexu nikdy nesmí zmizet

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Co je to vlastně sexuální štěstí a uspokojení? Milování se sexy a ohebnou bytostí, bouřlivá vyvrcholení, správné hmaty či snad tři minuty přímé stimulace klína? Pravá podstata extáze má své jméno a tohle je klíč ke snovému sexu!

Článek

Erotické filmy, učebnice lásky včetně Kámasútry, cenné rady sexuálních koučů, návodná videa na internetu... Čerpat inspiraci pro ložnicové hrátky se dá z mnoha zdrojů a obvykle se jedná o správné rozhodnutí. Získáte tak stovky různých sexuálních tipů, triků, milostných pozic a taktik, se kterými vy i partner dosáhnete uspokojení, ale samotná technika, byť je to třeba tribbing, určitě nestačí. Tušíte, která věc ze sexu nikdy nesmí zmizet?

Znaky sexuálního mistra

Nejdůležitější je správný přístup! Řeč je o tom, jak jednáte, když se milujete nebo zkoušíte něco nového. Uchopíte penis a vsunete si ho do úst. Milenec očekává opečovávání jeho mužství a psychicky a fyzicky touží se vám plně oddat. (Ostatně, v puse máte to nejcennější, co vlastní.) Vy mu s láskou a energií poskytnete tu nejlepší felaci, která je ve vašich silách.

Ačkoli vaše postupy, hmaty a tahy jazykem možná nepatří k těm nejlepším, milenec je spokojený, protože orální sex poskytujete s nadšením. Nebo jste naopak ticho jako pěna a chováte se monotónně jako robot, bez emocí, bez navázání očního kontaktu a radosti. Jako když čtete návod k použití u sušičky na prádlo? Pak je milenec sice rád, že jeho pyj máte v puse i ruce, ale současně ví, že se nedostal do vašeho srdce. Chybí mu jakási nadhodnota.

Proto sexperti, včetně irského sexuálního kouče Seana Jamesona, poukazují na to, že sexuální bohyni nedělají naučené techniky, ale především přístup! A ne, není to přístup „nadržený“, ale „nadšeně chlípný“.

Upřímnost nadevše

Jakmile má milenec pocit, že je žádaný a přitažlivý, a vy se navíc nemůžete moc ovládat, pokud jste v jeho v blízkosti, funguje to na něj jako afrodiziakum. Stručně řečeno, velká část nadšení ze sexu s vaším mužem visí na jeho egu. Pečujete-li o něj, považuje to za obrovský kompliment. Je tu však ještě jedna zásadní věc, na kterou je nutné brát ohled: Zaujetí pro věc v žádném případě nepředstírejte, vše musí být upřímné!

Falešná radost sexy není, proto Sean Jameson doporučuje odhalit, co vás na milování a vaší drahé polovičce baví – a tomu se co nejvíc věnovat. Rozvíjet se přitom dá cokoli. Smyslná předehra, svlékání (nahota svědčí i pleti!), svazování, líbání, klasická poloha, která může mít několik obměn, uvolňující masáž… Ošalte mozek! Co se lidem líbí, to přirozeně vykonávají častěji. Tak se i vy soustřeďte na jednu dvě sexuální oblasti a dělejte, co vás baví, přitom se uvolněte a pokračujte v zdokonalování.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Snaha nestačí, musíte být navíc upřímná – ale jen pozitivně!Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Aby nadšení vydrželo dlouhá léta

Uvedený irský kouč tvrdí, že mezi silné způsoby, jak si sexuální zapálení udržet, patří smyslné návrhy. „Zlato, co kdybychom objednali důtky nebo párový vibrátor? A tuhle jsem viděla film, ve kterém manželé zkoušeli erotickou houpačku. Bavilo by tě to?“

Považujte svůj sexuální život za dobrodružství a ne náročnou fušku a zkoušejte, co komu z vás v posteli sedí. Klíčem totiž je dělat si milostný život co možná nejlepší, a to i přes překážky typu únava nebo stres, což jsou hrobaři libida i zapálení. Rozhodně to stojí za to!

Zatáčkou k dokonalému milování.  Zakřivený penis je výhoda!

Reklama

Načítám