Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Kdykoli se hnu z domova, partner onanuje!

Foto: wavebreakmedia, Shuterstock.com

Nedělejte si zbytečné starosti, mužova onanie je projevem dostatku testosteronu, vzkazuje čtenářce i vám Josef HausmannFoto: wavebreakmedia, Shuterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anna se cítí trapně a poníženě. V partnerství má sexu dostatek, ale ten její si to dělá navíc sám pokaždé, když ona, chudák, vyběhne třeba jen na nákup! Co na to náš chlap?

Článek

Anička se v e-mailu jaktovidichlap@prozeny.cz Josefu Hausmannovi svěřila se svým palčivým problémem.

Čtenářka Anna: „Mám partnera, se kterým žijeme spolu. Jsme oba dva mladí, zamilovaní. Milujeme se často. Ale jak jsem zjistila, když někdy odejdu z bytu nebo se zdržím v práci anebo si jdu dřív lehnout, můj partner začne masturbovat. Vím to, několikrát jsem ho omylem zahlédla. Je mi to nepříjemné, když vím, že jakmile se hnu od něj pryč, začne si to dělat.

Cítím se trochu ponížená a napadá mě otázka, jestli je to normální, anebo jestli se mu už třeba nelíbím tolik, jako na začátku. Vím, že masturbace je vlastně přirozená záležitost, ale prostě se cítím tak nějak podvedená, a navíc – když je to poměrně často. Ale třeba to chlapi dělají běžně a akorát jsem si toho u předchozích partnerů nikdy nevšimla. Nevím. A děkuji vám za váš názor.“

Vážená slečno Anno, je mylná představa, bohatě ilustrovaná (sem nepatřícími) hospodskými vtipy, že muži po svatbě, respektive ve vztahu už s „touhle praktikou“ skoncovali. Podvedená se proto neciťte, třeba přitom myslí na vás. Buďte ráda, že jste v dnešní době upadajícího mužství a klesající hladiny testosteronu kápla na takového juru.

Protože si myslíte, že se dopouští nepravosti, při jeho přistižení taktně děláte, jakoby nic. Ale on nic zlého nedělá. Schválně k němu přiskočte a pomozte mu s tím. Jsem přesvědčen, že se neurazí. Dalším řešením – i když ho to úplně „nevyléčí“ – je nechodit si, jak připouštíte, dříve lehnout…

Na líčení vašich „strastí“ mě zaráží jedna věc. Jen malému procentu chlapů se stalo, že je při „tom“ někdo nachytal – a i tak jen jednou či dvakrát za život. Je podivné, že ten váš je tak neopatrný, že už během poměrně krátké doby jste ho „omylem zahlédla“ několikrát. I to zahlédnutí omylem nějak do běžného života nezapadá.

Snad jediným vysvětlením těchto „nedopatření“ může být od něj rafinovaný fígl, abyste se přidala (nebo abyste přidala na sexuální aktivitě vůbec), což vy v přesvědčení o nepatřičnosti takového počínání přehlížíte. Také mi není jasné, jak víte, že „jakmile se od něj hnu pryč, začne masturbovat“. (Fantastická věta!)

Z široké palety sviňáren a podrazů, které si lidé navzájem ve vztahu páchají, je okolnost, že když odejdete na nákup, on začne onanovat, celkem benigní záležitost.

Zmírnit ji můžete i tím, že mu to před každým odchodem uděláte sama. Jestliže jste, jak uvádíte, oba zamilovaní, nebude to jistě pro žádného z vás problém – tedy až na to, kde pořád krást čas.

Horší by bylo, kdyby svou libůstku odbýval před obrazovkou. To by mohl být projev určité závislosti, a navíc by padla útěcha, že myslí na vás. O tom se však naštěstí nezmiňujete, takže jeho jediná závislost je na sexu. Zaplať pán Bůh, povzdechla by mnohá žena.

Jste mladí, nic nepřirozeného na tom není. Správná míra „normality“ se určuje těžko.

Reklama

Související témata:

Načítám