Hlavní obsah

Jak ušetřit za praní? Vyrobte si levný a účinný gel!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Alena Thomas je hvězdou nového pořadu, ve kterém se objevují nejrůznější triky na výrobu domácí kosmetiky a dalších levných a účinných pomocníků! Už jste zkoušeli domácí prací gel?

Článek

Alena Thomas se před dvěma lety dostala do nelehké životní situace. „Musela jsem se sama starat o tři malé děti, a to znamenalo hlavně ušetřit,“ líčí v úvodním díle svého pořadu Homemade na televizi Stream.cz. A tak začala sama zkoušet různé recepty, návody, postupy, které nakonec sepsala i do knihy.

Jedním z prvních tipů, o které se podělila, je účinný prací gel, který vás vyjde na zlomek ceny těch, které koupíte v obchodech. Navíc přesně víte, z čeho je složený! Už jste ho zkoušeli?

Pokud budete zkoušet tento gel, určitě doporučujeme myslet na pravidelné čistění odpadů, třeba pustit pračku jednou za měsíc naprázdno se silnějším pracím prostředkem. Jinak hrozí, že se v trubkách budou držet usazeniny a vám tento způsob spoření naopak přinese více starostí a nákladů.

Nový díl Homemade najdete na Streamu každý pátek, tento týden se můžete těšit na výrobu krému s ochranným faktorem!

A jaké úklidové a prací prostředky si doma vyrábíte sami vy? Co funguje? Přečtěte si také, jak efektivně žehlit choulostivé látky!

Reklama

Související témata:

Načítám