Hlavní obsah

Jak v posteli nebýt za hlupačku? Vynechte údiv, zdrobněliny i slzy!

Foto: Thinkstock

Nestojí to u vás v posteli za nic? Tak to možná opakujete dokola tyto chyby...Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak dalece se v posteli dokážete ztrapnit? Dost, pokud předvedete nějakou z deseti milostně degradujících věcí, které šokují milencovu duši i jeho rozkrok. Víte, co před laškováním a při něm nedělat?

Článek

Učený z nebe nespadl, čili sexuální osvěta má svoje opodstatnění. Už jste slyšeli o návodu, jak v posteli nebýt za blbce? Tady je. Nikdy se nedostaňte do křížku s těmito deseti věcmi!

1. Zdrobněliny? Peklo!

Relativně málo mužů slyší na jméno Myšáček a nechá svůj rozkrok spokojovat s termíny jako Pírečko nebo Páreček. Proč? Německý spisovatel Hauke Brost má takovou teorii, že tyto něžnosti mají určitou vypovídací schopnost. Prý je ženy pravděpodobně nevolí náhodně. Zpravidla jsou dobré k tomu, aby muže zesměšnily. „To už tomu svému rovnou říkejte ‚Nulo‘ nebo ‚Kašpare‘, alespoň to bude upřímné,“ varuje autor knihy Jak pochopit muže.

2. Nevyspělý sex

„Nejhorší jsou ty, které se v posteli pořád a všemu diví, jako kdyby teprve předevčírem přistály na planetě Zemi,“ říká devětatřicetiletý Karel, který pokládá za ideální stav, když žena při sexu mluví málo. Nebo vůbec. Nejpitomější jsou všechny otázky začínající na: Jak to, že…? A proč máš…? Fakt rozumíš tomu, co děláš? To už? A kdy? „Horší než s miminem,“ dodává Karel.

3. Výsměch při svlékání

Pomoc při sundávání svršků je chvályhodná. Jestli někdy někomu nejde v minutě vyzrát na zipy, knoflíky, tkaničky, korzety nebo punčochy, opovažte se smát, nepomoci mu a mít ho na hlupáka. Takhle dojem neuděláte ani na transvestitu.

Foto: Thinkstock

Když se mu budete při svlékání smát, jistě ho na žádnou erotiku nenaladíteFoto: Thinkstock

4. Kluzká erotická masáž

Dobrá masáž se neobejde bez oleje. Zahřejete ho v dlaních, těmi hnětete a mírně se do toho opřete… Následně s omračující rychlostí padáte z postele. Příště to zkuste s menším množstvím…. Každý přece ví, že víc mazadla neznamená lepší výsledky.

5. Hra s chloupky

„Když se ženská prsty prohrabuje v mužském kožíšku, nevadí to, ale jakmile za ty chlupy začne tahat a tvářit se nesmírně světácky, že to jako má vzrušovat, je úplně mimo,“ kroutí očima třicetiletý Radek, který dodává, že ani pohrdání nad holením do předehry nepatří. Trapas!

6. Špatná taktika

Svlékat si kalhotky ve společnosti neznámé osoby je stejně tak nerozvážné jako nasazovat prezervativ na povadlý penis v naději, že ihned poté se věci samy změní k lepšímu. Není tomu tak. (A samozřejmě, že vadne, když se na něj někdo blbě dívá.)

7. Plivání mlíčí

Pokud se vám mužské semeno v ústech příčí, tak těmto situacím předcházejte. Za absolutního amatéra budete v každé situaci, kdy afektovaně vyskočíte a začnete hledat umyvadlo, nebo dokonce zvracet. Jak říká britská sexuoložka Tracey Cox: „Plivání spermatu je pro muže ponižující. Každého to znechutí!“

Foto: Thinkstock

Vstřícnost je také o dost lepší než odmítání... pokud s partnerem tedy chcete něco mítFoto: Thinkstock

8. Balení na lítost

Chůzí po tenkém ledě vášně je i propuknutí v srdcervoucí pláč kvůli tomu, jak kruté je žít s pohlavní chorobou. Jako postelové entrée se dá zvolit cokoli méně šokujícího, co dovolí v sexu pokračovat. Ale jestli se vám do sexu nechce, tato výmluva na 80 % zabere. Zbylých 20 % odvážných se začne vyptávat na detaily, tak je dobré o tom aspoň něco vědět.

9. Anální panika

Sexuolog Zlatko Pastor říká, že anální sex sice podněcuje fantazie mužů, ale ženy penetrační anální erotika většinou příliš nepřitahuje. To ale neznamená, že pokaždé, když vyšpulíte zadnici, budete si zadní dírku zakrývat rukama, a bránit tak svou čest. Spoustu věcí stačí říct dopředu. Ano, slovy. Nežijeme v pravěku.

10. Bodování

„Miláčku, jak bys dnes ohodnotil svoje úsilí a nadšení?“ Ok, některé mobilní aplikace určující sexuální výkonnost v průběhu času jsou sice populární, ale třeba Zlatko Pastor je jedním z těch, kdo jsou proti sestavování diagramů rozkoše. Ten, kdo to permanentně vyžaduje, je pochopitelně za blbce.

A co v posteli „zlomilo vaz“ právě vám?

Reklama

Načítám