Hlavní obsah

Sexy účesy pro vaše intimní partie!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

K dotvoření účesu budete potřebovat nůžkyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Upravené intimní partie považujeme v dnešní době již za samozřejmost. Bereme to jako součást osobní hygieny. Přece jenom chloupky čouhající z kalhotek či plavek nepůsobí nijak dobře. Ale proč z běžné úpravy a depilace neudělat módní záležitost?

Článek

Pokud se rozhodnete nenechat svůj klín dohladka vyholený, můžete vyzkoušet několik experimentů v podobě tzv. intimních účesů. Svého partnera pak můžete překvapit nejen tenkou čárkou ze zastřižených chloupků, ale třeba také vytvarovaným bleskem, písmenem symbolizující ideálně jeho jméno či třeba i větším puntíkem.

Účes vznikne za pár minut

Vyrobit takovouto ozdobu zabere zhruba půl hodiny práce. Pokud se ovšem pro intimní obrázek rozhodnete nyní, a váš klín na sobě právě nemá ani chloupek, je třeba počkat, až chloupky dorostou. Tento proces je poněkud nepříjemný, pokud na to nejste zvyklá. Ale aby bylo z čeho tvarovat, je nutné toto období zkrátka přežít. Naštěstí stačí počkat jen jeden nebo dva týdny. K vytvoření intimního účesu nepotřebujete chloupky dlouhé.

Jakmile je s čím experimentovat, vyberete si obrázek. Čárka je klasika a vyrobit ji je nejjednodušší. Stačí vyholit okolí a chloupky, které čárku tvoří, zastřihnout, aby nebyly příliš dlouhé.

Foto: samphoto.cz/jiunlimitedSe svým klínem můžete experimentovatVyrobte si blesk nebo puntík

Na druhou stranu je ale pravda, že takto jednoduchým účesem nikoho příliš neohromíte. Zajímavější je vyrobit třeba blesk. Jedná se prakticky o jednou nebo dvakrát lomenou čárku. Tady je nutné, aby byla velmi tenká. Kdyby totiž byla silnější, nevyniklo by zalomení a z ostrého tvaru blesku by vznikla jen neforemná vlnka. K tvarování se užívá nejen dámská depilační žiletka, ale také nůžky. Hlavně v případě blesku je nutné pohlídat délku chloupků. A jakmile začnou dorůstat, je třeba je zase zastřihnout, aby tvar, který jste vytvořila, zůstával zachovaný.

Pro zručnější existuje také možnost vykouzlit na intimních partiích z chloupků puntík; a to ve stejném místě, jako bývají čárky nebo třeba onen blesk. Výroba kolečka je náročnější i proto, že málokdo dokáže kolečko sám nakreslit. Proto se vůbec nestyďte a vyrobte si za tímto účelem třeba šablonu ze čtvrtky. A kosmetickou tužkou (tužka na rty nebo na obočí) si kolečko obkreslete na vámi požadované místo. Pak oholte okolí a nůžkami zastřihněte přečnívající delší chloupky. Že je to příliš náročné? Ano, to jistě. Ale o to bude větší údiv vašeho partnera. Můžete sázet na to, že nic podobného s největší pravděpodobností ještě neviděl.

Stačí žiletka a nůžky

Pro takovouto depilaci je vhodné používat nové ostré žiletky, ideálně se dvojí vrstvou břitev. Úprava pak jde o poznaní rychleji. Nůžky použijte z manikúry. Pokud se účes napoprvé nepodaří, nezoufejte. Vždycky jej můžete upravit nebo nechat vyholit úplně a zkusit to příště.

Reklama

Související témata:

Načítám