Hlavní obsah

Jak vytřídit šatník: Co se vyplatí schovat a co vyhodit?

 

Reklama

Jak vytřídit šatník a dát starým věcem nový dech? Podívejte se na tři stylové outfity se staršími kousky, které byste možná už neoblékli. S jakými modely ze skříně se naopak můžete rozloučit?

Článek

Možná právě teď trávíte doma spoustu času a to je ideální situace k přerovnání věcí ve skříni. Abychom vám to trochu ulehčili, stylista Jan Boublík ve videu prozradí svoje tipy, co si v šatníku nechat a čeho se můžete bez výčitek vzdát.

Kvalitní materiály nevyřazujte, naopak ty umělé a na první pohled nekvalitní můžete s lehkým srdcem poslat dál. Vyplatí se nechat si i statement kousky, tedy ty, které na sebe sice vezmete jen párkrát do roka, zato v nich oslníte. Oblečení nevyhazujte do popelnice, ale využijte kontejnery pro sběr oblečení potřebným, vyměňujte ho s kamarádkami nebo prodejte po internetu.

Honza prozkoumal můj výběr a poskládal tři outfity, které zahrnují kožené sako, pletený svetr a jednoduchou černou sukni se sklady. Povedlo se mu dát starším věcem moderní vzhled? Posuďte sami!

Módní značky, které jste mohli ve videu vidět: Tommy Hilfiger, Tamaris, Lindex, H, Gino Rossi, Marks & Spencer, COS a ZOOT.

Reklama

Načítám