Hlavní obsah

Jak zabalit chléb, aby déle vydržel? Zkuste chytrý dvojobal!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koupíte si chléb, ale druhý den už je oschlý? Nebo se na něm záhy vytvoří plíseň? Naučíme vás speciální dvojobal, díky kterému vydrží pečivo déle čerstvé, neztvrdne a plíseň nepřivolá!

Článek

Jak doma uchovávat chléb, aby co nejdéle vydržel a mohl se jíst? Hádanka se zdá prostá, ale řešení? Někdo s ním bojuje neúspěšně léta. Prozradíme vám fígl: dvojobal z pomůcek, které má doma každý. Stačí ho jen jednou za dva dny vyměnit a můžete si být jisti, že vám pečivo ihned neztvrdne ani nezplesniví. A ten chlebník, který vidíte ve videu? To už je spíš jen příjemný doplněk navíc...

Foto: Archiv firmy

Chlebník z videa v červené barvě koupíte ZDE za 599 Kč!Foto: Archiv firmy

Hledáte inspiraci na výrobu domácího pečiva? Pusťte se třeba do ukázkových baget, které v obchodě nekoupíte, a rovnou k nim nachystejte i domácí paštiku podle čtenářky Lucie.

Reklama

Související témata:

Načítám