Hlavní obsah

Jaká podlaha vytvoří pravý domov?

Reklama

Podlaha by měla respektovat vaši osobnost. Jste extravagantní, nebo milujete klasiku? Máte čas věnovat se úklidu, či potřebujete vše zvládnout rychle a snadno? Máme podlahu pro každého!

Článek

Čtěte dál a ujasněte si, co u vás rozhoduje o správné volbě podlahy. Dům či byt a jednotlivé místnosti přetvoří v útulný domov teprve až jeho zařízení a způsoby jeho využívání. Je na každém z vás a na vašich individuálních potřebách, jak vhodně si dokážete interiér přizpůsobit tak, aby k vám ladil. Kromě funkčních vlastností je důležitým kritériem výběru vzhled a atmosféra, kterou podlaha vyvolává.

Sny o kvalitní a zároveň finančně dostupné podlaze můžete nyní bez problémů realizovat. Tradiční česká společnost Fatra totiž nabízí luxusní typ vinylové podlahy v pestré paletě přírodních dekorů. Thermofix představuje lepenou podlahu z dílců o různých rozměrech.

Vybírat tak můžete z kolekce věrně imitující kresbu dřeva i se suky (kolekce Wood), kamennou dlažbu (kolekce Stone) nebo koberec (kolekce Textil). Celkově je tak Thermofix nabízen v 52 rozličných vzorech, které nerozeznáte od skutečných materiálů nejen na pohled, ale díky vylepšené struktuře vrásnění i na dotek.

Muži se svým technickým přístupem jistě ocení snadnost pokládkytéto podlahy. Šikovný člověk to zvládne sám, a navíc si může díky kombinovatelnosti vzorů vytvořit vlastní, originální prvek v místnosti, která tak získá působivý náboj. V oblasti způsobu rozvodu tepla není překážkou podlahové vytápění.

Thermofix, vzor břidlice stříbrná

Žena potřebuje ze svého domova cítit útulnost a harmonii. K tomuto cíli jistě napomůže široký výběr dekorů. Luxusní vinylová podlaha umí podtrhnout designově pojatý interiér stejně jako dodat atmosféru rustikálně zařízené místnosti.

Moderní žena se nechce dlouze zabývat úklidem, a pouhé setření podlahy mopem tak zajisté uvítá. Zajímá se také o zdravotní aspekty – i zde Thermofix obstojí, neboť receptury a technologické postupy používané při jeho výrobě zaručují, že podlahoviny neobsahují ftalátová změkčovadla.

Thermofix, vzor ořech bělený

Máte děti? Ty dají podlaze pořádně zabrat. Většina jejich her se odehrává na zemi a to je na podlaze bohužel vždy znát. U některých druhů je to navíc i příliš slyšet. V těchto případech je podlahová krytina Thermofix opravdu dobrou volbou. Vykazuje mimořádně vysokou odolnost vůči opotřebení, např. vůči pádům hraček a různých předmětů, přináší příjemný teplotní vjem a velmi nízkou úroveň hluku.

Díky své konstrukci a funkčním vlastnostem se Thermofix řadí k nejkvalitnějším vinylovým podlahovinám na trhu, a vyhrává tak i v boji proti poškrábání.

Chcete podlahu použít v koupelně? To není žádný problém, je totiž vysoce odolná ve vlhkém prostředí, a lze ji dokonce využít i jako obklad stěn.

Jak si tedy správně vybrat, aby se vaše bydlení stalo opravdovým domovem, v němž se budete cítit příjemně? Naslouchejte potřebám své rodiny, sepište si zásadní požadavky a porovnejte je s nabízenými vlastnosti. A na závěr dejte přednost kvalitě, na niž se můžete opravdu plně spolehnout. Výběr na trhu podlahových krytin je bezesporu široký a pestrý, ale při naplnění výčtu uvedených požadavků splní všechna kritéria současně jen skutečně dobrý výrobce.

Více informací a katalog luxusních vinylových dílců Thermofix naleznete na webových stránkách společnosti Fatra www.fatrafloor.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám