Hlavní obsah

Jaké maličkosti vám mohou ve vteřině překazit sex? Tyhle čtyři!

Foto: Profimedia

Někdy stačí neuvěřitelně málo, abyste na intimnosti naprosto ztratili chuť. Znáte to také?Foto: Profimedia

Reklama

Faktory určující spokojenost při sexu? Chemie, nálada, emoce, třeba i prostředí, atmosféra, něha, přístup milence… S tím vším můžete jít k čertu! Stačí tak málo, aby se milování rozladilo!

Článek

Že vás někdy rozhodí hláška, kterou se partner vymlouvá ze sexu? Nic nového. (Podle celorepublikového výzkumu sexuálního chování a spokojenosti realizovaného společností STEM/MARK nejkurióznější výmluvou bylo, že partner říká, že musí krmit kočku, a tudíž nemá čas na sex.) Ale už jste někdy zažili, že vás přímo při milování rozptylovalo něco, na co nešlo zapomenout? Čtyři reálné příběhy potvrzují, jakou moc mají maličkosti!

Pupínek jako velkoměsto

„Vím, zdá se to nechutné, ale já veškeré pupínky, beďárky a zarostlé chloupky hrozně ráda mačkám,“ svěřuje se anonymně jistá Kesha, která před několika měsíci zažila perné chvilky.

„S přítelem jsem tehdy byla necelý měsíc. Milovali jsme se, on se otočil a já uviděla, že má na zádech obrovský pupínek s bílou hlavičkou. Naprosto mě to fascinovalo, a chtěla jsem ho vymáčknout, jenže mi něco tam uvnitř říkalo, že budu vypadat jako blázen,“ popisuje Kesha, která se několik desítek minut nemohla uvolnit a pořád zírala na jedno jediné místo. Pak se jí milenec zeptal, jestli se něco děje.

„Zalhala jsem a snažila se sex urychlit. Prostě jsem to nechtěla řešit přímo při něm,“ směje se čtenářka, která na pupínek zavedla řeč až o několik minut později – ve sprše. „Partner si kvůli němu připadal trapně. Aspoň je vidět, že by ten beďar ovlivnil i jeho,“ směje se Kesha.

Foto: Profimedia

Ona nahá, on v tričku a ponožkách. Také vás z toho jímá hrůza? Co kdybyste mu to řekly?Foto: Profimedia

Nevyladěná image? Zabíjí!

„Mně třeba vadí díra na slipech, na ponožkách, ušpiněné tričko. Všechno se stejně sundává, jasně, ale člověk si hned říká, jestli ten, koho máte v posteli, o sebe dostatečně dbá. Prostě jeho vzhled a upravenost o něčem vypovídá, a basta,“ myslí si pětatřicetiletá Míša, která jednou odmítla sex z pro někoho nepochopitelných důvodů.

„Vášeň, spontánnost, to všechno tam bylo. Akorát jen do té doby, než jsem zjistila, že má vyholené ohanbí – ovšem pouze na jedné straně penisu. Zrudl, začal vysvětlovat, že ho vyrušil telefon, a on už to pak nedodělal nebo co. Beru, jenže vypadal tak komicky, že to prostě nešlo,“ zvedá oči v sloup Míša, která zažila i „borce s plísní na nohou“. S ním taky sex nebyl zrovna famózní. Ale ony i jiné záležitosti mohou potrápit…

Špinavé ruce jako „fuj“ element

„Manžel provozuje autodílnu, takže ho po většinu roku vidím jenom v montérkách. Ty se sundat dají, ale s rukama černýma od olejů nic moc neuděláte,“ krčí rameny šestatřicetiletá Lucka, které vždy vezme erotickou náladu ono barevné spektrum za nehty a našedlé dlaně.

„Vím, manžel za to nemůže, hygienu dodržuje, ale při tom sexu, to je síla… Kolikrát si říkám, aby se hlavně prstem nepřiblížil k rozkroku. Banalita, nebo vážný problém? Asi to druhé, pokud z toho nemůžete spustit oči. Asi objednám latexové černé rukavice. Třeba to bude lepší,“ vtipkuje Lucka. No, možná.

Foto: Profimedia

Dostatečná hygiena a čistota jsou pro erotiku snad prvním předpoklademFoto: Profimedia

Pot. Co může být horší?

„Nejsem cimprlich Barbie, ale to nejhorší, co vás může potkat, je nasátí pachu potu do nozder, když to nejméně čekáte,“ tvrdí téměř čtyřicetiletá respondentka Ema. Ta ze zkušenosti uvádí, že když se sejdou dvě okolnosti, překazí vám sex jako nic.

„Jeden takový navoněný miláček si po hodině a půl mazlení upšouknul tak, až málem vysklil okno. O minutu později jsme měnili polohy a já se dostala k jeho podpaží. V tu chvíli jsem pochopila, proč se tak moc a často voní,“ popisuje Ema, které tahle zkušenost vzala orgasmus. „To se nedalo, jako upřímně,“ dodává s tím, že i nevábný dech může absolutně zabít každou smyslnou vášeň. Takže, doopravdy to jsou „jen“ maličkosti?

A co při sexu rozptyluje vás?

Reklama

Související témata:

Načítám