Hlavní obsah

Jaký je v posteli? Vyčtěte to z jeho tváře!

Foto: Thinkstock

Co má rád v posteli? Prý se to dá vyčíst z jeho tvářeFoto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co má asi tak v posteli rád? Je to divoch, nebo ho na sexy hrátky moc neužije? To vše se dá prý vyčíst z lidské tváře. Stačí si osvojit alespoň základy starodávného čínského umění čtení z tváře.

Článek

Britská sexpertka Tracey Cox představuje v deníku Daily Mail tři tisíce let staré čínské umění čtení z tváře Siang Mien. Podle něj lze z lidské tváře vyčíst v podstatě cokoli – charakter, touhy daného člověka, ale i jeho sexuální nastavení.

„Je v tom určitá logika. Je přece známo, že neexistují dva lidé s naprosto identickou tváří, včetně jednovaječných dvojčat. Je to dáno tím, že neexistují dva lidé s naprosto stejnou osobností,“ tvrdí Tracey Cox. Navíc je podle ní lidský obličej schopen sedmi tisíc různých výrazů, ale jen pár stovek z nich používáme v každodenním životě. „A právě tyhle výrazy, které používáte nejčastěji, se do vaší tváře zřetelně zapíší,“ vysvětluje Tracey Cox.

A tohle je pár základních pouček umění Siang Mien, která se zaměřují na oblast sexu a erotiky.

Obočí

Znáte někoho s malým a řídkým obočím? Tak tenhle člověk má prý o sex v podstatě nulový zájem. „Tito lidé raději přemýšlejí v duchovní rovině, než aby se starali o smysly,“ upřesňuje Tacey Cox.

Naopak lidé se silným a huňatým obočím jsou prý sexuálně vysoce výkonní. Ke spokojenosti potřebují neustále nějaké nové erotické zážitky, a pokud se jim jich doma nedostává, nezdráhají se je hledat jinde.

Foto: Thinkstock

I obočí toho o člověku a jeho erotických touhách hodně napovíFoto: Thinkstock

Oči

Máte v hledáčku někoho se světlýma očima? Pokud vám jde jen o sex a potěšení, je to pro vás dokonalý partner. Tito lidé jsou totiž celkem snadno sexuálně uspokojitelní. Pokud ale toužíte po vztahu, raději na takového člověka zapomeňte. „Nepřikládají totiž lásce příliš velký význam a partnery střídají častěji než oblečení,“ tvrdí Tracey Cox.

A co majitelé tmavých očí? Tak ti jsou prý doslova sexuální mašiny – jsou vášniví, náruživí, milují rozmanitost a ničeho se nebojí.

Nos

Lidé s tupým nosem jsou prý snílci, milovníci romantického sexu a klasických poloh. Na žádné experimenty je v posteli moc neužije. Pro někoho může být milování s nimi bohužel hodně nudné.

Naopak ti, co mají nos poněkud hrbolatý, jsou jejich naprostým opakem. Nejen, že sex skutečně milují, ale také ho chtějí opravdu hodně. V podstatě se dá říct, že by se mu nejraději věnovali neustále.

Foto: Thinkstock

Podle nosa poznáš kosa? Možná na tom přece jen něco budeFoto: Thinkstock

Vrásky

Pravděpodobně jste se nikdy nezaměřovali na to, zda má někdo pod dolními víčky malé tenké vrásky. Teď si toho ale určitě budete všímat. „Je to totiž známka lidí, kteří mají enormní sexuální apetit, jsou neustále připraveni na sex. V oblasti erotiky pro ně není nic tabu, nic není zakázáno, naopak vše je dovoleno,“ tvrdí Tracey Cox.

Obdobné jemné linky pod spodní částí nosu jsou pak údajně známkou toho, že daný člověk myslí jen a jen na sex. Tito lidé mají nejvyšší libido ze všech, je velmi těžké je sexuálně uspokojit, protože mají potřebu být milováni všemi myslitelnými způsoby.

Rty a ústa

U úst platí, že čím větší, tím lepší. Muži s velkými ústy jsou pokládáni za nejlepší milence, jsou nesobečtí a mají chuť si hrát. A pokud mají spodní ret silnější, máte tu čest se smyslným dobrodruhem, ale bohužel nejspíš také s nepolepšitelným nevěrníkem.

Zato lidé s malými ústy z toho nevycházejí nejlépe. „Jsou sice nápadití a vynalézaví, ale tím komplimenty končí. Velmi rychle totiž dosahují orgasmu, mají strach z nových lidí, jsou loajální jen k pár vybraným a nejsou příliš milující,“ říká Tracey Cox.

Tak co? Myslíte, že na tom doopravdy něco je?

Načítám