Hlavní obsah
Foto: archiv redakce

Foto: archiv redakce

Vyzkoušejte jehněčí s pálivou paprikou a budete překvapeni, jak toto maso může být lahodné.

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 lžíce soli
  • 100 ml oleje
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 4 plátky jehněčí kýty
  • 1 lžíce mleté pálivé papriky
Článek

Postup

01.

Plátky lehce naklepejte, nasolte a dejte do marinády, kterou jste si připravili z oleje, papriky, kečupu a hořčice. Maso nechte odležet minimálně šest hodin a poté grilujte přímo na roštu doměkka.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie1 785,59 kJ
Bílkoviny30,24 g
Tuky33,47 g
Sacharidy1,21 g
Sůl5 g
SAFA6,63 g
Vláknina0,14 g
Cukry1,02 g
Související témata:

Načítám