Článek
Postup
01.
Plátky lehce naklepejte, nasolte a dejte do marinády, kterou jste si připravili z oleje, papriky, kečupu a hořčice. Maso nechte odležet minimálně šest hodin a poté grilujte přímo na roštu doměkka.
Foto: archiv redakce
Vyzkoušejte jehněčí s pálivou paprikou a budete překvapeni, jak toto maso může být lahodné.
Plátky lehce naklepejte, nasolte a dejte do marinády, kterou jste si připravili z oleje, papriky, kečupu a hořčice. Maso nechte odležet minimálně šest hodin a poté grilujte přímo na roštu doměkka.
Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
---|---|
Energie | 1 785,59 kJ |
Bílkoviny | 30,24 g |
Tuky | 33,47 g |
Sacharidy | 1,21 g |
Sůl | 5 g |
SAFA | 6,63 g |
Vláknina | 0,14 g |
Cukry | 1,02 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama