Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: archiv redakce

Foto: archiv redakce

Aktualizováno

Vyzkoušejte jehněčí s pálivou paprikou a budete překvapeni, jak toto maso může být lahodné.

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 lžíce soli
  • 100 ml oleje
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 4 plátky jehněčí kýty
  • 1 lžíce mleté pálivé papriky
Článek

Postup

01.

Plátky lehce naklepejte, nasolte a dejte do marinády, kterou jste si připravili z oleje, papriky, kečupu a hořčice. Maso nechte odležet minimálně šest hodin a poté grilujte přímo na roštu doměkka.

Reklama

Související témata:

Načítám