Hlavní obsah

Jste stále single? Máme devět rad, které vám pomůžou najít partnera

Foto: Profimedia

Jste dlouho single a chcete to změnit? Poradíme vám, jak najít vytouženého partneraFoto: Profimedia

Reklama

V lásce se vám vůbec nedaří? Jste pořád samy nebo vám krachuje jeden vztah za druhým? Změňte to! Máme pro vás devět rad, které by si k srdci měla vzít každá single žena.

Článek

Je mnoho žen, kterým se nedaří najít partnera. Buď je jejich milostný život jen sled katastrofických vztahů, nebo mají problém i jen narazit na někoho, s kým by to zkusily.

Podle britské sexpertky Tracey Cox to ale tak být nemusí. Má pro vás devět rad, s nimiž můžete konečně najít štěstí v lásce.

1. Přijměte svůj díl zodpovědnosti

Možná to svádíte na smůlu nebo na to, že jsou všichni muži lumpové. Pravda je ale taková, že i vy nesete svůj díl viny. A dokud si to neuvědomíte, nebude to jiné. Vy si vybíráte muže, s nimiž si něco začnete, vy vysíláte určité signály, na základě nichž pak lidé na vás reagují. „Netvrdím, že nemůžete mít smůlu, ale pokud jsou všechny vaše vztahy konstantně špatné nebo pokud vás nikdo nepozval na rande roky, je čas si přiznat, že možná děláte něco špatně,“ tvrdí Tracey Cox.

2. Není jen jeden muž

Věřit tomu, že na vás někde čeká jeden jediný muž, který vás může učinit šťastnou, je stejně bláznivé jako věřit v zubní vílu. Na světě je spousta lidí, kteří tohle dokážou. Tak se neupínejte na představu toho jednoho pana Pravého a otevřete se všem možnostem.

3. Nepřeceňujte jiskru

I když spousta párů tvrdí, že jakmile se poprvé spatřily, věděly, že patří k sobě, realita bývá trochu jiná. „Ve skutečnosti spousta kvalitních a spokojených vztahů vznikla pozvolna, ne na základě jedné divoké jiskry,“ říká Tracey Cox s tím, že než někoho odepíšete, měli byste s ním jít alespoň na tři schůzky.

Foto: Profimedia

Věříte v lásku na první pohled? Častěji ale vztahy vznikají pomaleji...Foto: Profimedia

4. Čistá minulost

Pokud si v sobě stále nesete nějaké křivdy z minulosti, pořád se zlobíte na svého ex, máte pocit, že vám bylo ublíženo a nedokážete odpustit, zapracujte na tom. Naštvaní a nespokojení lidé nejsou atraktivní ani sexy! Vyzařujete něco, co každého odradí.

5. Neplýtvejte časem

Jednou pro vždy kašlete na muže, kteří jasně nedávají najevo, že o vás mají zájem. Neomlouvejte to, že nevolají nebo téměř nikdy nemají čas na rande, tím, že jsou pracovně vytížení a podobně. „Lidé nejsou tak komplikovaní. Pokud se někomu líbíte a chce s vámi být, prostě s vámi bude,“ říká Tracey Cox.

6. Neseďte v koutě

Líbí se vám kolega, o němž víte, že je svobodný? Tak ho po práci pozvěte na drink a flirtujte. Dejte najevo, že máte zájem. Že vás třeba odmítne? No a co! Aspoň nebudete v šedesáti ležet v posteli a v duchu si říkat, co by bylo, kdybych tenkrát…

7. Reálné cíle

Je super mít zdravé sebevědomí a nepodceňovat se, ale také to chce stát nohama na zemi. „Zeptejte se samy sebe. Nejste třeba na pomyslné škále atraktivity na bodě šest, ale nikdy byste nešla na rande s někým, kdo není aspoň osmička?“ upřesňuje Tracey Cox. Prý se stačí řídit jednoduchým pravidlem: Nechtějte od partnera nic, co samy nemáte!

Foto: Profimedia

Každého, s kým se seznámíte, si hned prověříte na internetu? Odborníci jsou spíše proti tomuFoto: Profimedia

8. Neprověřujte si nové objevy

Někoho potkáte a ještě než si s ním vyrazíte, necháte si jeho jméno projet internetovým vyhledávačem. Prohlédnete si jeho profil na sociální síti. Prostě si ho proklepnete. Ale pozor, fotky lžou! Mohou zbytečně způsobit nedorozumění. Koneckonců ta nádherná prsatá blondýna, co ho na fotce ze včerejška objímá, může přece být jeho sestra.

9. Netlačte na pilu

To, že jste se spolu párkrát vyspali, neznamená, že je to vážný vztah. Je super být tím druhým nadšený, ale netlačte na pilu. Není nic horšího než po dvou společných nocích říkat věty typu „na tebe jsem čekala celý život. Věděla jsem, že jednou potkám někoho výjimečného“. Akorát ho vyděsíte, a uteče.

Napadá vás ještě nějaká další rada?

Reklama

Související témata:

Načítám