Hlavní obsah

Kabátek na jaro? Vyměňte ho za pohodlný pléd!

Foto: Eva Malúšová

Jeden pléd, pět různých kombinací. Ve které sestavě ho budete nosit vy?Foto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako byste u sebe stále měly oblíbenou deku, připravenou k zachumlání. Plédy jsou trendem, který si zaslouží pozornost, a to nejen kvůli pohodlí. Ve správné společnosti vypadají neskutečně stylově!

Článek

Plédům, které o sobě daly vědět už v předchozí sezoně, přichází na chuť stále více žen. Největší procento z nich tvoří dlouhánky, kterým tato móda padne nejvíce. Fakt, že neměříte nad sto osmdesát centimetrů, ale neznamená, že byste si měly na plédy nechat zajít chuť. Natrefit ale musíte na vhodný, nepříliš dlouhý kus, který ideálně přepásejte.

Ačkoli to tak nemusí na první dojem vypadat, pléd je ve skutečnosti poměrně variabilní. Stejně tak se dá nosit na různé způsoby – můžete ho ležérně přehodit přes ramena, upevnit páskem nebo omotat kolem horní části těla. Jak různě se dá pojmout jediný pléd, vám předvede stylistka Šárka.

Pléd i na večer

Záměrně jsme zůstali u jednoho plédu, který vám ukážeme v různých kombinacích. Začněme variantou, která se dá využít i na večer. Chystáte se na party a se samotnou košilí nebo halenkou si ještě nevystačíte? Vzpomeňte si na pléd. V kombinaci s krátkou sukní a podpatky vypadá zatraceně dobře!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: pléd (Topshop, 1299 Kč), sukně (Lindex, 899 Kč), džínová košile (New Yorker, 549 Kč), boty (F&F, 369 Kč), hodinky (Dyrberg/Kern, 5299 Kč), náhrdelník (Tally Weijl, 399Kč), psaníčko (Orsay, 649 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Pátráte po plédu? Nám se líbí tato trojice!Foto: archiv firem

Proužky? S proužky

O pruhy není v jarních kolekcích nouze. Propadly jste jejich kouzlu i vy? Nebojte se pořádně „zaproužkovat“ a spárovat vertikální linie s těmi horizontálními. Klobouk už je jen dokonalou stylovou tečkou.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: pléd (Topshop, 1299 Kč), košile (Lindex, 899 Kč), klobouk (Tally Weijl, 529 Kč), kalhoty (F&F, 699 Kč), boty (F&F, 599 Kč), náramek (Tally Weijl, 139 Kč)Foto: Eva Malúšová

S ležérními boyfriend džíny

Pléd a boyfriend džíny? I tahle dvojka k sobě perfektně pasuje. Chcete-li komplet dotáhnout k dokonalosti, obujte podpatky. Zároveň se nebojte pod pléd obléknout i kabátek nebo sako.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: pléd (Topshop, 1299 Kč), džíny (New Yorker, 999 Kč), halenka (Marks & Spencer, 449 Kč), bunda (Marks & Spencer, 899 Kč), boty (Baťa, 1399 Kč), čelenka (Tally Weijl, 109 Kč), náramek s kameny (Dyrberg/Kern, 4499 Kč), tenký černo zlatý (Dyrberg/Kern, 2299 Kč), proplétaný náramek (Dyrberg/Kern, 1999 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Boyfriend džíny se vám budou hodit nejen k pléduFoto: archiv firem

Přiberte do hry pásek

Nový rozměr dodá přehozu i přepásání. Pléd můžete s pomocí pásku přeměnit v kardigan a nemusíte ho během dne vůbec odkládat. Stylistka Šárka ho doplnila krajkovaným topem a úzkými, sněhově bílými kalhotami.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: pléd (Topshop, 1299 Kč), top (Tally Weijl, 699 Kč), kalhoty (New Yorker, 399 Kč), boty (Baťa, 599 Kč), pásek (Michael Kors, info o ceně v obchodě), kabelka (Orsay, 649 Kč), náušnice (Tally Weijl, 139 Kč), růžový náramek (Dyrberg/Kern, 2099 Kč), černý náramek (Dyrberg/Kern, 2399 Kč)Foto: Eva Malúšová

Módní semiš

V posledním tipu skloubíme pléd s aktuálním trendem číslo jedna – semišem. Hrdina článku tu působí čistě jako zahřívací přehoz, pro chladnější rána a večery vám bude ideálním společníkem.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: pléd (Topshop, 1299 Kč), halenka (F&F, 469 Kč), sukně – imitace semiše (Marks & Spencer, 1099 Kč), boty (F&F, 799 Kč), náušnice (Lindex, 199 Kč), prsteny (Lindex, 149 Kč/set)Foto: Eva Malúšová

Co říkáte na plédy? Dáte jim šanci, nebo jde tato móda mimo vás? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám