Hlavní obsah
Foto: archiv redakce

Foto: archiv redakce

Mleté maso milují všichni Češi a karbanátky obzvláště. Vyzkoušejte je s námi, tyhle jsou skvělé.

15 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
2 porce
  • 3 lžíce strouhanky
    1
  • 1 lžička čerstvého oregana
  • 1 špetka čerstvého tymiánu
  • 1 lžička majoránky
  • 1 ks vejce
    3
  • 1 lžička soli
  • 300 g hovězího mletého masa
  • 2 stroužky česneku
  • 1 ks paprik
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Všechny ingredience smíchejte tak, aby se vytvořila kompaktní hmota. Poté vytvarujte stejnoměrné karbanátky, které pak na pomaštěném alobalovém tácu grilujte dohněda. Podávejte se zeleninovým salátem.

Načítám