Hlavní obsah

Každá žena je jedinečná. A Lumea to ví

Foto: Philips.cz

Foto: Philips.cz

Reklama

Při odstraňování chloupků byste měla respektovat svou pokožku i typ chloupků. Víte ale jak?

Článek

Všimla jste si, že zatímco chloupky v obočí poměrně trpělivě snášejí vytrhávání pinzetou, chloupky v oblasti bikin na jakékoli vytrhávání reagují značně defenzivně, tedy pupínky a zarůstáním? V těchto místech totiž bývají silnější a hustší než chloupky jinde na těle a také tloušťka a odstín pokožky se zde od jiných partií liší. A stejně odbojně mohou na odstraňování chloupků reagovat i další citlivé oblasti, a sice podpaží nebo oblast nad horním rtem. Jak z nich chloupky šetrně a zároveň účinně odstranit?

Foto: Philips.cz

V oblasti kolem bikin bývají chloupky silnější a hustší a pokožka má jiný odstín a tloušťku. Vyžaduje proto extra ošetřeníFoto: Philips.cz

Kde roste?

Zatímco žiletce, vosku nebo pinzetě je úplně jedno, jakou oblast jimi právě pleníte, Philips Lumea, jednička v domácím IPL ošetření, chce naopak vždy vědět dopředu, jakou část těla chcete ošetřit. A chce to vědět právě kvůli tomu, aby mohla ošetření co nejvíce přizpůsobit dané partii a o chloupky se postarat přesně s takovou kombinací jemnosti a účinnosti, jaká je třeba.

Foto: Philips.cz

Také pokožka nad horním rtem, na bradě nebo na tváři potřebuje citlivější a cílené ošetřeníFoto: Philips.cz

Čtyři v jednom

O vaši krásu tak pečuje celý propracovaný systém v čele se čtyřmi speciálními nástavci pro jednotlivé části těla. Kdykoli jeden z nich nasadíte, Lumea ihned pozná, na kterou partii se chystáte, a ošetření tomu automaticky přizpůsobí. I samotné nástavce jsou koncipovány tak, aby bylo ošetření co nejlepší, nejbezpečnější a nejpohodlnější. Nástavec na oblast bikin je například speciálně zakřivený, má velikost okénka 3 cm2 a extra průhledný filtr. Nástavec na další citlivou oblast, a sice na oblast horního rtu, brady nebo čelisti, je pro změnu vybaven plochým okénkem o velikosti 2 cm2, má extra integrovaný filtr a po nasazení automaticky upraví světlo. Také další dva nástavce – na podpaží a nohy či ruce – mají speciální tvar a funkce.

Foto: Philips.cz

Lumea nabízí čtyři speciální nástavce, které byly vyvinuty tak, aby co nejlépe ošetřily jednotlivé partieFoto: Philips.cz

50 odstínů Lumea

Každá žena je ale také jedinečnou kombinací odstínu pokožky a odstínu chloupků. A protože je tato kombinace pro Lumea důležitá, má v sobě zabudovaný i inteligentní senzor SmartSkin, který před každým ošetřením odstín ošetřované pokožky zkontroluje a doporučí nejvhodnější intenzitu světelných impulsů. Odstín pokožky se totiž v průběhu roku mění a liší se i v rámci jednotlivých partií. Lumea však myslí i na ženy s citlivou pokožkou, kterým umožňuje nastavit si nižší intenzitu ošetření. Nejlepší výsledky má potom Lumea u žen, které mají světlou až středně tmavou pokožku a černé, hnědé nebo tmavě blond chloupky.

Aha, dnes mi stačí menší intenzita ošetření, protože pokožka od léta vybledla

Bez rizika

Pokud si navíc Lumea koupíte do konce roku, můžete ji testovat s 90denní garancí vrácení peněz, pokud by vám z nějakého důvodu nevyhovovala.

Více na www.philips.cz/lumea nebo zde.

Reklama

Načítám