Hlavní obsah

Klára (34): Po dětech jí nezůstala žádná prsa. Lékaři jí pomohli k sexy dekoltu!

Foto: Archiv

Klára o plastické operaci delší dobu přemýšlela, po konzultaci s lékařem už neváhala ani minutuFoto: Archiv

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na svůj hrudník byla Klára (34) vždycky pyšná. Po dvou dětech bylo ale všechno jinak. Místo velkých a pevných ňader zůstala jen vytahaná kůže bez jakéhokoli objemu. Pomohla až plastická operace.

Článek

Kdybyste se před pár lety Kláry zeptali, co se jí na jejím těle líbí nejvíc, bez přemýšlení by odpověděla, že prsa. Vždy se totiž pyšnila velkým a pevným poprsím, které jí příroda nadělila. Jenže poté, co porodila a odkojila dvě děti, o své vnady přišla.

Sebevědomí na nule

Při pohledu do zrcadla nebyla mladá maminka vůbec spokojená. „Důležitější pro mě samozřejmě bylo, že jsem odkojila dvě krásné a zdravé děti, které nade vše miluju, ale přiznávám, moje dřívější prsa mi k zdravému sebevědomí značně chyběla,“ říká Klára.

Foto: Archiv

Mladá maminka odkojila dvě děti a to se na jejím hrudníku nehezky podepsaloFoto: Archiv

Ta se nejdřív rozhodla na sobě pořádně zamakat. Změnila jídelníček a začala pravidelně posilovat. Na její postavě se to samozřejmě projevilo, ovšem její hrudník zůstával stejný. „Jenže prsa bohužel nevyposilujete. Na jejich vzhledu se ani přes dřinu v posilovně samozřejmě nic nezměnilo. Naopak mi potom můj hezký pocit z postavy pohled na prsa ještě víc kazil,“ přiznává Klára, která v té době začala velmi vážně uvažovat o plastické operaci.

Foto: Archiv

Implantáty dopomohly Kláře ke krásnému poprsí, na které byla zvykláFoto: Archiv

A jde se!

Klára se nakonec svěřila do péče odborníků z Medicom Clinic. Na konzultaci se pak s lékařem dohodla na augmentaci, tedy zvětšení poprsí pomocí implantátů, spolu s modelací poprsí. „Augmentace prsou s modelací řeší problém povislých a prázdných prsou. Jedná se o zákrok, při němž dochází k aplikaci implantátů a současně ke korekci kožního krytu spolu s úpravou tvaru a velikosti prsní žlázy,“ vysvětluje Prof. MUDr. Pavel Brychta, CSc., plastický chirurg a přednosta Kliniky popálenin a rekonstrukční chirurgie z Fakultní nemocnice Brno.

Foto: Archiv

Součástí operace byla i modelace ňaderFoto: Archiv

A to bylo přesně to, co Klára potřebovala. „S klientkou jsme se dohodli na modelaci prsou kolem dvorců a na jejich zvětšení pomocí kulatých implantátů značky Polytech o velikosti 315 mililitrů. Implantáty jsem vkládal zčásti pod sval, využil jsem přístup z řezu ve spodní části dvorce,“ dodává Klářin operatér, plastický chirurg Pavel Horyna.

Foto: Archiv

S výsledkem zákroku je Klára právem spokojenáFoto: Archiv

Foto: Archiv

S novými ňadry se sympatické ženě zvedlo i sebevědomíFoto: Archiv

Šťastný konec

Ano, tenhle příběh má opravdu radostný konec. Operace proběhla bez jakýchkoli komplikací a po jednodenní hospitalizaci se Klára mohla vrátit domů ke svým dětem a manželovi.

Se svou novou postavou je naprosto spokojená a cítí se výborně. „Řekla bych, že jsem teď určitě šťastnější než dřív, protože jsem sama se sebou spokojenější. Víc si věřím a samozřejmě mě těší, že se moje proměna líbí i manželovi. Vidím to na něm,“ dodává Klára.

Foto: Archiv

Klára rozhodně nelituje, naopak doporučuje podobný krok každé ženě, kterou vzhled ňader trápíFoto: Archiv

Navíc je pro ni tahle změna prý skvělou motivací do dalšího cvičení a snaze pracovat na svém vzhledu. „Makám na sobě paradoxně ještě víc než dřív, a přitom mě to fakt baví. Víc sportuju, posiluju, jsem co nejvíc v pohybu a snažím se jíst zdravě. Cítím se teď ve svém těle po všech stránkách výborně a moc si tenhle super pocit užívám,“ uzavírá nakonec Klára.

Foto: Anna Kovačič

S novým sexy dekoltem není spokojena jen Klára, nadšen je prý i její manželFoto: Anna Kovačič

Tak co tomu říkáte? Je to změna k lepšímu, že?

Reklama

Načítám