Hlavní obsah

Klinika pro krásu a zdraví

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete si dopřát špičkové ošetření obličeje nebo vytvarovat své tělo? Donska Clinic je tím pravým místem, ve kterém se o vaši krásu a zdraví postarají renomovaní odborníci.

Článek

Donska Clinic nabízí celou řadu procedur včetně tvarování a zpevnění těla. Vybírat je možné i z ošetření zaměřených na zlepšení kvality pokožky nebo zvolit péči pro regeneraci či pro zpomalení stárnutí. Stačí svěřit se do rukou renomovaných dermatologů a kosmetiček v čele s vedoucí lékařkou kliniky Prof. MUDr. Janou Hercogovou, CSc. Sází na ně i krásná Chantal Poullain.

Nemusíte se obávat, že si vyberete pro vás nevhodnou metodu či ošetření. Veškeré zákroky jsou zde prováděny až po konzultaci s lékařem a případných vyšetřeních. Správný výběr a kombinace jednotlivých ošetření jsou totiž klíčem k dosažení jejich vysokého a dlouhodobého účinku. Ať již si přejete probudit skryté rezervy vašeho těla či hledáte prvotřídní péči, která oddálí nutnost invazivního zákroku, Donska Clinic je tím pravým místem.

Elegantní design podtrhuje příjemnou atmosféru kliniky

Špičková péče

Donska Clinic poskytuje komplexní a šetrnou péči v oblasti neinvazivní estetické medicíny, endermologie a kosmetologie a velmi si zakládá na solidním, diskrétním a individuálním přístupu. Klinika je vybavena špičkovými přístroji. Prostřednictvím přirozeného, neinvazivního a bezbolestného přístupu nabízí odbornou kosmetickou, masážní a rehabilitační terapeutickou péči a velmi efektivní účinek.

Klienti také mohou využít unikátní světovou technologii, která zlepší jejich fyzické schopnosti, posílí svaly ke správnému držení těla v rekordně krátkém čase a umožní rychle aktivovat intenzivní spalování tuků. Pomohou vám zde s léčbou celulitidy, odbouráním lokálního tuku, odvodněním, modelací postavy nebo zpevněním kontur. Doporučí také vhodnou životosprávu a pohybové aktivity. Pokud vás sužují bolavá záda nebo třeba trpíte otoky nohou, zvolte jednu z perfektních masáží.

I Chantal Poullain využívá nejmodernější techniku pro péči o svou pleť

Profesionální řešení

V kosmetické péči nabízí Donska Clinic ošetření věhlasnou značkou Ericson Laboratoire, která poskytuje komplexní, inovativní a profesionální řešení všech kosmetických problémů a umožňuje vytvářet individuální programy pro každého klienta.

Všechny řady nabízí produkty i na domácí péči, které podporují efekt profesionálních ošetření. Používané aktivní složky mořského, fytobiologického nebo biotechnologického původu pronikají i do hlubších vrstev kůže a jsou charakteristické vysokou účinností.

Pokud si budete přát nalíčit na mimořádnou akci nebo jen lehký make-up po ošetření, čekají na vás dekorativní přípravky značky Elizabeth Arden.

Výběr kosmetického ošetření a přípravků renomované značky Ericson Laboratoire

Hladká pleť

Samozřejmostí je i účinné odstraňování nežádoucích chloupků. Vybrat si můžete ošetření australským voskem, bez kterého se neobejde Victoria Beckham, nebo zvolit epilaci diodovým laserem, který může nejen efektivně, a především bezpečně odstranit chloupky všech barev u všech typů pokožky, ale také nevídaně omladit unavenou tvář. Značka vosků Lycon má jedinečnou reputaci na celém světě díky vynikající kvalitě svých produktů a mimořádným výsledkům.

Přijďte si i vyzkoušet na vlastní kůži, že cesta k perfektně hladké pokožce může být zábavná, voňavá a barevná.

Více informací na www.donskaclinic.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám