Hlavní obsah

Kočičí obleky? Muže prý vzrušují na maximum. Proč?

Foto: Profimedia

Síťované nemusejí být jen punčochy. Ukážeme vám dokonalé sexy overaly, které ho dostanouFoto: Profimedia

Reklama

Jak se ve vteřině cítit naprosto božsky? Vyjádřete svoje já, svoji sexualitu a ženskost v něčem, co muži milují! Na síťované overaly pějí pochvalné ódy téměř všichni. Uhádnete proč?

Článek

„Nedávno jsem viděl porno, ve kterém herečka měla na sobě takovou kombinézu, nebo jak to mám říct. Byla děrovaná, s otvory na prsa a rozkrok. Jak se to jmenuje a kde se to dá koupit?“ napsal nám do redakce čtenář Libor, ve kterém evidentně už jen vzpomínka na tenhle sexy oděv probouzí jeho stonek k životu. Však taky není sám.

Soukromé tajemství se šňůrkami

Jedná se o tak zvané catsuity (jednodílné oděvy česky nazývané kočičí obleky), které opravdu fungují jako zpestření milostného života. „Po dlouhém přemlouvání jsem si ho objednala a byla jsem nadšená. Cítím se v něm fantasticky a manželovi se konkrétně síťovaný overal v reálu líbí mnohem víc než na fotce,“ uvedla jistá Fairlady v diskusním fóru, které se točilo ohledně sexy prádla, které, jen tak mimochodem, není k mání pouze v obchodech s erotickým zbožím.

Jen se rozhlédněte v prostorách, kam běžně chodíte nakupovat podprsenky a kalhotky… Co zjistíte? Že síťované overaly nabízí leckterý obchod se spodním prádlem. A že jsou nesmírně kreativní a smyslné… Ostatně, posuďte sami.

Pekelně svůdná nádhera

Třeba silonový catsuit Mandy Mystery (Cottelli Colection) stojí přibližně 329 korun a tak nějak zakrývá i nezakrývá ňadra. Dají se „pod něj“ vzít kalhotky, ale na druhé straně proč? Vždyť nejsou potřeba. Overal si beztak na sebe nevezme žádná stydlivka. A co je na něm nejhezčí?

Černý proužek látky, který kopíruje křivky ženského těla, upoutá na první pohled. Stejně jako praktický rozparek na těch správných místech. Ano, trochu té odvahy potřebovat budete, ale ty výsledky… Předehra v tomhle outfitu bude stát za to!

Přece jen se trochu stydíte a na takovou divočinu si netroufáte? Nevadí, catsuity myslí na všechny. Stačí si vybrat kousek, který je v horní nebo spodní části víc „tajemný“.

Sexy v každé situaci

Overal Artemida (Livia Corsetti) za 439 korun je sice taktéž vyzývavý, ale umí i něco skrýt. (Báječná to vlastnost catsuitů.) Je z příjemného elastického materiálu, který se přizpůsobí postavě díky elastanu. Jen si ho představte třeba v bílé… Ihned objevíte něžnost i svůdnost v jedné věci. A to až do velikosti L.

Partnera lze s jeho pomocí dráždit i mezi lidmi. Stačí schovat jeho krásu pod košili, která se v příhodný okamžik může trochu rozepnout. Zvládnete takový nápor zájmu, nebo si radši hrajete na nevinnou vílu? Jestli ano, dejte přednost kytkám!

Něžnost na počkání

Body Obsessive Bodystocking, jehož cena se pohybuje okolo čtyř set korun, umně snoubí romantiku s jemným vzhledem a svůdností, i když má taktéž otevřený rozkrok. Hluboký dekolt přitahuje pozornost k hrudníku a zádům.

Ačkoli výrobce uvádí, že tenhle kousek se hodí hlavně pro výjimečné příležitosti, určitě to není pravda. Zpestřit milování si přece můžete kdykoli. (Klidně i v úterý odpoledne, kdy prostě na sex máte náladu.) Říkáte si, že vám k tomu stačí obyčejné spodní prádlo? Nikdo neřekl, že ne, ale proč to nezkusit i jinou cestou? Catsuity patří k ideálním příležitostem, jak zkusit něco nového a neotřelého.

Pakliže vás oblečky „s oky“ moc neberou, možností jsou i overaly z jiných elastických materiálů, typu kůže, lycra, šifon či latex. Jsou přiléhavé a sexy, ale připlatíte si. Ale když je to pro dobro věci…

Tak co, líbí se vám síťovaná móda do ložnice?

Reklama

Načítám