Hlavní obsah

Jak si uchovat ty nejcennější vzpomínky?

Foto: Tiskarik.cz

Foto: Tiskarik.cz

Životní události dokumentujeme. Jak tyto snímky využít efektivně? Vytvořte z nich jedinečnou fotoknihu nebo kalendář a potěšte své blízké originálním dárkem, který vytvoříte sami během pár minut.

Článek

V dnešní hektické době mají krásné zážitky i vzpomínky cenu zlata. Udržet si pozitivní myšlenky je však vzhledem k událostem reality vzdálené jen několik set kilometrů od nás těžší než kdy dřív. O to více bychom měli vnímat střípky všedních maličkostí, které nám ukazují, jak je důležité vážit si každého dne.

Naštěstí máme chytré telefony s fotoaparáty, díky nimž dokážeme zachytit nejrůznější momenty našeho života. S radostí pak pozorujeme, jak rostou naše ratolesti, dokumentujeme výjimečné chvíle a vše zajímavé okolo nás. Mít po ruce plno fotek určitě není na škodu, ale o ty nejlepší se můžeme podělit se svými blízkými – a tím radost znásobit. Pojďme zkusit jinou cestu než neosobní sdílení mezi dav přátel na sociálních sítích a vytvořme si vlastní fotokalendář nebo fotoknihu na stránkách tiskarik.cz – takovou, která chytne za srdce Vás i Vaše nejbližší.

S fotokalendářem už na žádnou událost nezapomenete!

Jak na to? Stačí vybrat oblíbené fotky k Vámi zvolenému tématu, což je mnohdy kvůli záplavě materiálu ta jediná potíž – jinou ale rozhodně nečekejte. Tvorbu na stránkách zvládne naprostý laik, probíhá online a trvá pouhých pár minut. Zvolíte si šablonu v designu, který se Vám líbí, a poté v jednoduchém editoru po pár kliknutích vytvoříte kalendář plný vzpomínek nebo fotoknihu s jedinečnými zážitky z dovolené.

Práce v online editoruVideo: Tiskarik.cz

Kalendář můžete doplnit o významná data rodinných událostí, oživit jej kliparty či texty dle libosti. Kreativitě se zde meze nekladou a je jen na Vás, do jaké míry budete originální. Zároveň jsou dostupné i osvědčené varianty modelů, kde stačí opravdu nahrát pár fotek bez dalšího nutného přičinění. Kontrola Vámi nahraných dat je automatická, nemusíte se tedy obávat rozmazaného tisku z důvodu nízké kvality fotografií. Dílo lze v případě potřeby uložit a vrátit se k němu později. Fotokniha může být obrazem důležitých událostí, jako je těhotenství, narození dítěte, svatba či dovolená. O tom, jak je to snadné, se přesvědčte sami. Je přece škoda mít své životní zážitky uzamčené heslem telefonu.

Efektivní způsoby, jak lze využít data a fotky, najdete na stránkách tiskarik.cz, kde pořídíte nejen fotoknihy a kalendáře, ale i fotoobrazy na plátně či hrnek s tváří Vašeho šéfa, který Vám svým úsměvem zaručeně osladí kávu každé ráno.

Foto: Tiskarik.cz

FotoknihyFoto: Tiskarik.cz

Nakonec je někdy krásné se jen tak zastavit a připomenout si chvíle, které ovlivnily Váš život. Těch pár kliknutí za to stojí, nemyslíte?

Reklama

Související témata:

Načítám