Hlavní obsah

Kotníčkové kozačky: Na podzim je unosíte k džínám i šatům!

Foto: Profimedia

Bez kotníčkových kozaček se na podzim neobejdete. Vyberte si je proto s předstihemFoto: Profimedia

Reklama

Už se porozhlížíte po nových botách na podzim? Vsaďte určitě na kotníčkové kozačky z kvalitní kůže. Skvěle se totiž hodí ke kalhotám, sukním i šatům. Přinášíme vám tři stylové kombinace.

Článek

Kotníčkové kozačky by měly být základem ve vašem botníku pro nadcházející sezonu. Letos jsou v módě především nižší a širší podpatky, které jistě ocení mnoho dam, jež upřednostňují pohodlí. Vždyť i nižší podpatek může vypadat elegantně a žensky. Inspirujte se našimi dnešními outfity.

Na džíny je spoleh

Když nevíte ráno, po čem v šatníku sáhnout, džíny jsou vždycky jistota. Na podzim si k nim ale pořiďte zdobnou halenku ve viktoriánském stylu a podtrhněte celý outfit doplňky v příjemných odstínech hnědé včetně šperků.

Foto: archiv firem

Kotníčkové kozačky v hnědé barvě jsou nadčasovou záležitostíFoto: archiv firem

Je libo se zachumlat?

Září už se vyznačuje chladnějšími rány a večery, a proto přichází čas na hřejivé pončo. K němu však doporučujeme nosit hodně úzké kalhoty či tregíny, ke kterým skvěle padne džínová košile, kotníčkové kozačky a kabelka v hobo stylu.

Foto: archiv firem

Vyloženě podzimní outfit využijete už na konci záříFoto: archiv firem

Noste šaty

Érerická, romantická i elegantní. Tak budete vypadat, pokud zvolíte na podzim krásné květované maxi šaty s dlouhými rukávy. Slušet budou především vyšší postavě, ale podpatek vám rozhodně pomůže. Tento model nezapomeňte určitě podtrhnout rudě nalíčenými rty.

Foto: archiv firem

Kožené kotníkové kozačky se hodí jistě k sukním i šatům, ve kterých si budete připadat skutečně ženskyFoto: archiv firem

A jaká kombinace by vyhovovala vám?

Reklama

Načítám