Hlavní obsah

22 kabelek, které jsou nejen stylové, ale i prostorné. Spoustu z nich už najdete ve slevách

Foto: Jeremy Moeller, Gettyimages.com

Foto: Jeremy Moeller, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste, co se obsahu kabelky týče, maximalistky? Nevystavujte se dilematu, jestli oželíte knížku, nebo svačinu, a všechno pohodlně naskládejte do jedné prostorné tašky. V obchodech najdete spoustu krásných exemplářů a určitě vás potěší zpráva, že některé už jsou ve slevě.

Článek

Nestyďte se za to, že si nevystačíte s málem, a pořiďte si kabelku, která nabízí dostatek prostoru pro všechny vaše nezbytnosti. Prostorné kabelky jsou jako stvořené pro každodenní využití, a zejména všední pracovní týden. Proto doporučujeme vybírat především střízlivější kousky, které jdou ruku v ruce s vaším stylem a budou se hodit k nejrůznějším outfitům.

Nejhezčí kabelky

Pokud se rozhodnete pro základní variantu v krémové, hnědé nebo černé, vyberte si kabelku, která nažene body navíc svým zajímavým tvarem. Nemůžete-li si vybrat mezi neutrálním odstínem a výraznější barvou, porozhlédněte se třeba po oboustranné kabelce, kterou najdete i v našem výběru. Z jedné strany je krémová, z druhé jasně žlutá, což vám rozšíří vaše stylingové možnosti.

Samozřejmě můžete jít i do klasické kabelky ve výrazné barvě – pro větší variabilitu doporučujeme vybírat kousky v jednodušším provedení – nebo té s drobným potiskem. Hledáte-li něco zábavnějšího, koukněte se po taškách s medvídkovým, plyšovým obalem. Ty jsou ideální pro módní experimentátorky, kterým nevadí ležérnější ráz kabelky (například ze dřeva, slámy a dalších přírodních materiálů).

Načítám