Hlavní obsah

Kabelka, která vám uvolní ruce: Vyberte si z 22 stylových crossbody krásek

Foto: Christian Vierig -GettyImages.com

Foto: Christian Vierig -GettyImages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jasně, nenapěchujete do nich knížku, svačinu a s nimi polovinu vašeho make-up arzenálu, pokud si ale chcete uvolnit ruce, uskromnit se vyplatí. Crossbody kabelky jsou příjemně praktické, a přitom se na ně tak dobře kouká! Pokud s námi v tomto bodu souhlasíte, prohlédněte si dvaadvacet stylových kousků z aktuálních kolekcí.

Článek

Crossbody kabelky se přesně, jak vypovídá jejich název, nosí křížem přes rameno. Díky tomuto zajištění se nemusíte bát, že by klouzaly dolů tak, jak to umí kabelky nošené na jednom rameni, a zároveň je nemusíte hýčkat tím, že je budete celý den pevně držet v rukou. Crossbody působí ležérním dojmem, a právě proto se nejvíce hodí k volnočasovým outfitům, a tím pádem i aktivitám. Nákupy, toulání se po městě, káva s kamarádkou, rande, kino nebo výstava… všude tam ji můžete vzít s sebou.

Co si před nákupem pohlídat?

Crossbody nejsou koncipované na to, abyste do nich vměstnaly všechno, co vměstnáte do velkých kabelek na každý den. A není to tím, že by jejich výrobci chtěli šetřit materiálem. Velký rozměr by na těle nevypadal dobře a už vůbec by se dobře nenosil. Z tohoto důvodu také kabelku nepřecpávejte věcmi – věřte, že každý gram byste po pár desítkách minut pocítily. Při nákupu nového kousku si také kabelku hoďte přes rameno a otestujte, jak moc je popruh pohodlný. Opatrné buďte u kousků s řetězovým uchem, které mohou tlačit nebo být zbytečně těžké. Komfortní je naopak širší popruh, který kabelku lépe podrží.

Crossbody kabelky: 22 stylových tipů

Ať už si vyberete jakoukoli kabelku, zkuste její popruh posunout tak, abyste ji měly nad úrovní pasu. Zatímco dříve se crossbody nosily svěšené až pod pas, trendy se posunuly a s nimi i kabelky. Směrem nahoru. Pokud se budete rozhodovat mezi dvěma kusy, doporučujeme sáhnout po tom, který má nejen nastavitelný, ale i odepínací popruh. Kabelka, u které se dá dlouhý popruh úplně odcvaknout, se dá pak nosit jen v ruce, čímž se pole její působnosti zase o kus rozšíří. Vyrazit s ní pak můžete klidně i na večírek. Pokud hledáte novou parťačku, nebo se jen chcete pokochat, proklikejte si galerii s dvaadvaceti stylovými kousky.

Související témata:

Načítám