Hlavní obsah

Nejoblíbenější letní šaty topmodelky Terezy Maxové: Pořiďte si podobné za zlomek ceny

Foto: Instagram Terezy Maxové

Foto: Instagram Terezy Maxové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Topmodelka Tereza Maxová se na instagramu podělila o své nejoblíbenější letní outfity a na čtyřech fotkách z pěti na sobě měla šaty. A opravdu krásné. Pokud hledáte inspiraci na last minute nákupy, nebo se jen chcete pokochat stylovými kousky, jste tu správně.

Článek

Pokud sledujete instagramový účet topmodelky, která svůj čas nedělí jen mezi práci a rodinu, ale i pomoc druhým (Nadace Terezy Maxové pomáhá už šestadvacet let), dost možná už jste se nad její sbírkou letních šatů rozplývaly. U pouhého pozorování ale zůstávat nemusíte. Ke každému kousku, které tahle superžena nosí, jsme totiž vypátrali několik obdobných a cenově dostupných variant. Takže pokud chcete uzavřít letošní léto ve velkém stylu, víte, jak na to.

Šaty v zemitých tónech od Isabel Marant

Potisky jsou pro návrhářku Isabel Marant charakteristické a tyhle lehké šaty se opravdu povedly. Pokud hledáte model na každý den a baví vás zemité odstíny, prohlédněte si nejen originál, ale i kousky v podobném stylu. K tomuto typu šatů se perfektně hodí nízké sandálky, a když je budete chtít nosit i na konci září, přehoďte přes ně objemný svetr nebo rolák. Pokud přidáte i kozačky nebo boty v kovbojském stylu, trefíte se přesně do Marant stylu.

Jemné šaty značky Alexis

Romantické, ženské a super stylové jsou šaty značky Alexis, které navrhuje Ana a Alexis Barbara, matka s dcerou. Stojí minimálně za vidění, a pokud do nich nemůžete nebo nechcete investovat (jejich cena začíná na hranici deseti tisíc korun), projděte si low budget varianty z obchodů. Hodit se k nim budou typicky letní slaměné doplňky a jak nízké sandálky, tak i ty na podpatku.

Košilové šaty od Kláry Nademlýnské

Tereza Maxová nenakupuje jen u zahraničních návrhářů a značek, ale i v tuzemsku. Lněné košilové šaty má od návrhářky Kláry Nademlýnské, která má v nabídce momentálně variantu s límečkem v černé a bílé. Pokud se vám zamlouvá modelčina růžová, projděte si kousky, které jsme našli v obchodech. Košilový střih je obecně velmi lichotivý a nemusíte se bát, že by byl za rok, dva ani tři mimo.

Maxi šaty od Little Joe Woman

Napadá vás na léto příjemnější kousek, než jsou lehké maxi šaty? Tereza Maxová si zamilovala bílou variantu s výšivkami, kterou ulovila u značky Little Joe Woman, založenou bývalou modelkou Gail Elliott. Model, který nosí Tereza, je stále v prodeji a objednat si ho můžete i v černé barvě nebo zkrácené délce. Šaty stojí téměř pět tisíc korun, přidáváme vám ale i alternativy, na které vám bude stačit tisícovka nebo něco málo přes.

Načítám