Hlavní obsah

Nestárnoucí Anne Hathaway: Od nevinné princezny po módní ikonu, která je tváří značky Versace

Foto: AxelleBauer-Griffin - GettyImages.com

Foto: AxelleBauer-Griffin - GettyImages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden outfit lepší než druhý. Anne Hathaway se pomalu, ale jistě stává módní ikonou. Její slabostí jsou mini délky, platformy a bohaté vlasy ve stylu starého Hollywoodu. Čeká vás přehlídka jejích nejlepších looků, posaďte se do první řady!

Článek

Takhle to vypadá, když si se stárnutím hlavu nelámete. Alespoň se to tvrdí třeba o herečce Hilary Duff, ale také o její kolegyni Anne Hathaway. A právě na tuhle okatou brunetku jsme se dnes zaměřili. Také jste si všimli, jak jí to poslední dobou hrozně sluší? Letos servíruje jen samé dokonalé módní looky.

Andy Sachs navždy

Hereckému světu se představila coby princezna, ale nezůstala jen u ní. Dokázala, že umí zahrát temnější role jako třeba prostitutku Fantine v Bídnících (2012), za což si odnesla Oscara i Zlatý glóbus. Od Deníku princezny uběhlo už 23 let, vzhled Anne Hathaway tomu ale vůbec neodpovídá – v listopadu oslavila čtyřicítku. Napomáhá tomu možná i fakt, že nosí léta vlasy stejně, dlouhé tmavě hnědé, jen k nim nedávno přidala přerostlou ofinu po vzoru Andy Sachs z legendárního filmu Ďábel nosí Pradu (2006). Fanoušci ji u nedávného selfie, kde je evidentně bez make-upu, prosí o prozrazení její skincare rutiny.

  • Beauty tipy Anne Hathaway? Hodně krémů s SPF a také si ráno dopřát pleťovou masku pro svěží pleť po celý den!

Glamour diva

Kam vejde, tam se za ní všichni otáčí. Poslední dobou se na její outfity (nejen) na červeném koberci nemůžeme vynadívat. V oblibě má korzetové vršky a minišaty, které klidně zkombinuje s vysokými a mohutnými podpatky. Umí to dokonale, oblečení , vlasy i make-up jsou totiž vždy v dokonalé harmonii a nepůsobí vulgárně.

Nebojí se ani módních výstřelků, jako jsou třeba kápě, a v současnosti je Versace divou. Sama Donatella na ni pěje ódy a prohlásila, že je nejúžasnější Versace Woman. Obdivuje ji nejen jako talentovanou herečku, ale také úspěšnou podnikatelku, kreativní duši a obrovsky laskavou osobnost.

Jak se stala z princezny Catwoman na módním poli? Podle hereččiny stylistky Erin Walsh je zatím jen a pouze hereččino sebevědomí. A podle nás také notná dávka tipů od této osobní stylistky. Podívejte se na ty nejpovedenější outfity z červeného koberce i mimo něj.

Co je u Anne nového?

Je šťastně vdaná a má dvě děti. Možná to zní jako nuda, ale hollywoodské skandály přenechává jiným kolegům z branže. S o dva roky starším hercem a producentem Adamem Shulmanem jsou nerozluční od roku 2008. O čtyři roky později se vzali a v roce 2016 se narodil jejich prvorozený syn. Koncem roku 2019 se dočkali druhého potomka, který byl doslova vytoužený – herečce se delší dobu nedařilo znovu otěhotnět.

Kde můžete Anne vidět? Zahrála si například po boku Jareda Leta v životopisném seriálu WeCrashed (2022) nebo dramatu z osmdesátých let Armageddon Time (2022) vedle Anthonyho Hopkinse. A Ďábel nosí Pradu nebo Deník princezny 1 a 2 také neomrzí! PS: Nedávno bylo oficiálně potvrzeno třetí pokračování!

Foto: Profimedia.cz

Anne Hathaway (40) a Jared Leto (51) – dva herci, kteří se vzpírají zákonům stárnutíFoto: Profimedia.cz

Související témata:

Načítám