Hlavní obsah

Herečka Anne Hathaway se stala tváří značky Versace. Kdo další pro „hlavu Medúzy“ pracoval?

Foto: Axelle/Bauer-Griffin - GettyImages.com

Foto: Axelle/Bauer-Griffin - GettyImages.com

Reklama

Na tom, že drahé a luxusní značky obsazují do svých kampaní nejžádanější modelky, není nic divného, ale některé se nebojí zajít dál a oslovují i slavné herečky po čtyřicítce. Podívejte se, jak Anne Hathaway pózuje pro kampaň Versace. Kdo další zářil v reklamě přepychové značky?

Článek

V módním světě se stále najdou značky či módní návrháři, kteří se rozhodně neřídí aktuálními trendy, ale jejich kousky jsou pokaždé osobité a svébytné. Jednou z nich je italská značka Versace, jež má ve svém logu ikonickou hlavu Medúzy. Vlastníkem byl Gianni Versace, který byl ovšem ve svých padesáti letech zavražděn, a místo zaujala jeho sestra Donatella Versace, jeho věčná múza. Modely si zamilovaly slavné celebrity jako Madonna, Michael Jackson, Sharon Stone, Elizabeth Taylor nebo princezna Diana a v kampaních se objevily nejslavnější modelky světa. V té nejnovější se blýskla i čtyřicetiletá herečka Anne Hathaway. Znáte další tváře luxusních značek?

Anne Hathaway

Anne Hathaway se proslavila filmy Deník princezny, Ďábel nosí Pradu, Stážista či Bídníci (za ty dostala Oscara pro herečku ve vedlejší roli). Ve svých čtyřiceti letech vypadá stále jako ta princezna před dvaadvaceti lety. I proto se o ni mohou módní značky přetrhnout. Nyní pózuje pro luxusní značku Versace v nové kampani, kde předvádí stylové kousky pro každou příležitost.

Foto: Profimedia.cz

Krásná Anne Hathaway vypadá v nové kampani Versace fantasticky.Foto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski

U topmodelky Emily Ratajkowski se stále spekuluje, s kým vlastně chodí, neboť od rozvodu se na muže v jejím okolí média dost zaměřila. Nyní to vypadá, že by to mohl být slavný zpěvák Harry Styles. Kromě toho, že je ovšem o ni zájem ze strany mužů, přetahují se o ni i módní domy. Italské značce Versace je však už dlouhou dobu věrná a pózuje pro ni často. Kabelky s typickým znakem hlavy Medúzy prodávala v reklamách loni i letos.

Foto: Profimedia.cz

Přesně před rokem představila nové kabelky La Medusa Mini značky Versace, které vyjdou v přepočtu na 40 000 Kč.Foto: Profimedia.cz

Bella a Gigi Hadid

Modelka Bella Hadid se spojila se značkou Versace před třemi lety v rámci propagace nového parfému Dylan Blue Pour, kdy se v reklamním spotu objevila hned v několika modelech plavek i šatů ověšená ikonickými zlatými šperky. V jednom momentě si dokonce svlékla vršek bikin a ukázala se polonahá. A o tom, že je v módní branži úspěšná, svědčí i fakt, že se stala podle Fashion Awards modelkou roku za loňský rok. Podobně je na tom i její sestra a žádaná modelka Gigi Hadid, která byla poctěna vítězstvím už v roce 2016, kdy pro značku Versace pózovala s kabelkou dokonce nahá.

Foto: Profimedia.cz

Jeden ze záběrů na nový parfém značky Versace, ve kterém hraje hlavní roli modelka Bella Hadid.Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Gigi Hadid šla v kampaních Versace nejdál, když se objevila nahá.Foto: Profimedia.cz

Helena Christensen

Italský módní dům vsadil v roce 2019 na retro kampaň v duchu telenovel z 80. let, jako byly například Dynastie či Dallas. A na pomoc si pozval dánskou topmodelku a někdejšího andílka Victoria's Secret Helen Christensen, která patřila v 90. letech mezi nejúspěšnější topmodelky světa. Kromě značky Versace předváděla přehlídky také pro Karla Lagerfelda, Pradu či Chanel. V roce 2019 nafotila také květnovou obálku pro česko-slovenskou verzi časopisu Vogue spolu s topmodelkou Gigi Hadid.

Foto: Profimedia.cz

Kolekce Holiday Saga se v roce 2019 nesla na retro vlně z telenovel, které známe z 80. let.Foto: Profimedia.cz

Georgia May Jagger

V listopadu 2009 se objevila na své první obálce Vogue a byla britskou módní radou vyhlášena Modelkou roku na Fashion Awards. O rok později modelka a dcera Micka Jaggera z The Rolling Stones a modelky Jerry Hall odhalila také svou první kampaň pro Versace. Její kariéra však nezůstala jen u této značky. Objevila se na přehlídkách módních návrhářů, jako jsou Tommy Hilfiger, Balmain, Vivienne Westwood, Alexander Wang, Miu Miu, Fendi, Tom Ford, Isabel Marant, Louis Vuitton či Marc Jacobs.

Foto: Profimedia.cz

V roce 2010 svěřila značka Versace svou kampaň známé dceři zpěváka The Rolling Stones Micka Jaggera.Foto: Profimedia.cz

Ve světě módy ještě chvíli zůstaneme. Znáte múzy věhlasných módních návrhářů? Kdo šil pro Audrey Hepburn a komu byla ikonou Madonna?

Reklama

Načítám