Hlavní obsah

Krásný trend: Skleněný obklad v kuchyni

Reklama

Atraktivní skleněná stěna svou estetikou překonává půvaby zatím nejoblíbenějších kuchyňských obkladaček. Cenou se ale sklo dosud řadilo do oblasti luxusu. Aktuální nabídka Oresi tuto skutečnost mění.

Článek

Desítky tisíc vizuálních motivů, a dokonce vlastní návrhy zákazníků na perfektně provedeném skle jsou dostupné prakticky pro každého díky spolupráci největšího českého prodejce kuchyní se značkou JAP.

Efektní sklo teď pro každého

Oresi se vždycky snaží mít tu nejvýhodnější nabídku v dané kategorii. Proto reagovalo na stále se zvyšující zájem o skleněné obložení kuchyně spojením s českou značkou JAP a společně připravili speciální nabídku za mimořádně atraktivní ceny, které jsou sníženy především tím, že jde o produkci skleněných panelů ve velkých sériích. A pro ještě větší zlevnění navrhli architekti Oresimodulární systém skleněných desek, které odpovídají nejčastějším rozměrům prodávaných kuchyní a také jejich designu a barevnosti. Zákazník tedy nemusí dlouho čekat na výrobu individuálního kousku a z modulů, které jsou stále na skladě, a proto výrazně levnější, si obloží potřebný prostor. Je to chytré a úsporné řešení, které využívá perfektní technologické vlastnosti kalených skleněných plátů.

Skleněný obklad sladěný s kuchyní a pracovní deskou

Nekonečný výběr obrazů

Ještě větší radost udělá každému zájemci pohled na nekonečné možnosti vizuálního ztvárnění skleněných obkladů dvojice Oresi / JAP. Společnost JAP vyvinula technologii tzv. grafoskla, tedy skla, do kterého je zalaminována na speciálním syntetickém papíru jakákoli grafika. Můžete si vybírat z nabídky připraveného konfigurátoru nebo z archivu nasmlouvané fotobanky, jejíž záběr je doslova obří. K dispozici jsou desítky tisíc obrazů. Krajiny, lidské tváře, příroda nebo v současnosti mimořádně populární pohledy na jídlo, prostě cokoli. A navíc si můžete přinést vlastní fotografie nebo obrazy, a pokud budou v dostatečném rozlišení, aby bylo možné je v potřebném formátu vytisknout na syntetický papír, vyrobí vám v JAP vaše osobní grafosklo.

Konfigurátor nabízí spoustu nápadů

U Oresi na to máte

U Oresi prodloužili akci Kupte teď kuchyň historicky nejvýhodněji, v jejímž rámci kupujete kuchyně za opravdu mimořádně přitažlivé ceny a v doprovodu mnoha dalších výhod. Zřejmě nejatraktivnější součástí této nabídky je hra Oresi vrací peníze, v níž vyhlašovatel vrátí na konci akčního období od pěti do sta procent z ceny kuchyně stovce zákazníků. V rámci této hry už Oresi vrátilo lidem přes třináct miliónů korun.

Obrazy jídel a potravin jsou velkou módou

Reklama

Související témata:

Načítám