Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Maso v alobalu nebo pečícím papíru si zachová šťavnatost a všechny chutě a vůně!

15 min.
Příprava
25 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 4 plátky krůtích prsou
  • 2 lžičky mleté sladké papriky
  • 50 g žampionů
  • 150 g tvrdého sýra
    7
  • 2 lžičky soli
  • 1 ks jablek
  • 1 kousek másla
    7
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Krůtí plátky osolte, okořeňte sladkou paprikou a po jednom položte na rozehřátý, máslem potřený alobal nebo pečící papír (který musí být větší, aby bylo možné maso později zabalit). 

02.

Žampiony nakrájejte na plátky, stejně jako jablko, které jste zbavili jádřince, a sýr nastrouhejte nahrubo. Maso poklaďte jablky, žampiony a posypte strouhaným sýrem, maso zabalte a vše grilujte tak dlouho, dokud maso není měkké.

Načítám