Hlavní obsah

Kytice z listů nestojí nic a je za pět minut hotová!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Listopad se překulil do své druhé půlky a všude je spousta barevného listí. Využijte toho a vytvořte si jednoduchou dekoraci do vázy. Chce to jen omrknout základní grif poskládání listů a máte hotovo!

Článek

Podzimní příroda nabízí tolik pokladů, z nichž se dají vykouzlit působivé dekorace! Listí nic nestojí a je ho všude dost. Na procházce nebo cestou z práce nasbírejte patnáct až dvacet javorových listů. Můžete je ladit do jednoho odstínu, nebo naopak smíchat všechny tóny podzimu.

Doma pak z listů podle našeho návodu umotáte kytku, kterou stáhnete provázkem nebo tenkým drátkem. Ozdoba z juty není nutná, ale zvýrazní kontury. Vodu do vázy tentokrát dávat nemusíte :-).

Když už jsme u toho vyrábění, můžete se pustit do toaletního spreje, který se stříká přímo do mísy. Anebo se můžete potěšit již zhotovenými aromalampami, najdete je v článku 10 aromalamp, které vám pomohou zbavit se podzimních splínů!

Reklama

Související témata:

Načítám