Hlavní obsah

Lahodný zdroj antioxidantů, který spaluje kalorie!

Foto: unsplash.com

Foto: unsplash.com

Sezona nachlazení opět začíná. Jak tělu dodat potřebné antioxidanty a u toho shodit nějaké to kilo?

Článek

Zase nám pomalu začíná podzimní období chřipek. Proto je pro naše zdraví velice důležité začít tělo co nejdříve zásobovat vitaminy a minerály. Zároveň, nehledě na roční období, si chceme udržet pěknou postavu. Věděli jste, že existuje způsob, jak tělu dodat potřebné antioxidanty a zároveň si zaručit rychlejší spalování kalorií? Přesně tohle dokáže lahodná zelená bio káva.

Foto: unsplash.com

Zelená bio káva dodává vašemu tělu antioxidanty a zároveň spaluje tukyFoto: unsplash.com

Spolu s ochlazením dostáváme větší chuť na teplé nápoje, které nás zahřejí na duši i na těle. Zelená bio káva má v tom hned dvě výhody – dodá tělu spoustu zdravých látek, ale zároveň vám pomůže zhubnout. Bez hladovění a dření v posilovně. Stačí jen popíjet vaši oblíbenou, lahodnou kávu. Zelená bio káva je nápadně podobná klasické kávě. Skrývá ale mnohem větší množství antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek. Aby byly účinky zelené bio kávy zaručeny, je nejdůležitější kvalita. Na tu se velmi podrobně zaměřují v rodinné pražírně Costa Dorada. Navíc u nás jako jediní nabízí patentovanou směs z 50 % speciálně namleté zelené bio kávy arabika a z 50 % pražené bio kávy arabika. Překvapí vás jemnou delikátní chutí a okouzlujícím aroma.

Třikrát rychlejší spalování tuků

V čem tkví to kouzlo zelené bio kávy? Je toho opravdu hodně, ale nejdůležitější jsou blahodárné antioxidanty. Spolu s kyselinu chlorogenovou pomáhají tělu redukovat nadváhu, spalovat tuky třikrát rychleji a brání usazování tuků. Zelená bio káva podporuje detoxikaci organismu a normalizuje trávení. S celulitidou se tedy budete moci rozloučit. Tato kyselina zároveň zabraňuje tvorbě podkožního tuku a zpomaluje stárnutí buněk. Hubnutí je tedy hračka.

Foto: unsplash.com

Štíhlá postava je vám teď na dosah ruky. Za pomoci zelené bio kávyFoto: unsplash.com

Šálek ranní kávy – pro energii i pro zdraví

Také se vám těžko odolává skořicovým dortíkům a čokoládovým sušenkám? O to víc budete mít rádi zelenou bio kávu. Delikátní kombinace výtažků zelených rostlin totiž snižuje chuť na sladké. Ta může být podpořena nedostatkem energie. Navíc, slunce začíná dříve zapadat a později vycházet. Zelená bio káva je v tomto případě ideálním „nakopávačem“, který vám zlepší náladu i koncentraci.

Foto: zelena-bio-kava.cz

Jedinečná směs z 50 % zelené bio kávy arabika a z 50 % pražené bio kávy arabika. Překvapí vás jemná chuť a okouzlující aromaFoto: zelena-bio-kava.cz

Zdravé a krásné tělo uvnitř i zvenku

Jestli vás třeba trápí migrény nebo chcete regulovat hladinu cukru v krvi, i tady je zelená bio káva nesmírným pomocníkem. Pokud zabrousíme hlouběji do chemie, zelená bio káva je bohatá na tolik potřebné zdravé tuky, kyselinu linolovou, mastné kyseliny, stearin nebo tokoferoly. Dámy ocení její tonizující účinek. Takže teď si můžete s radostí vychutnat šálek lahodné kávy a zároveň pomoci vašemu tělu, aby bylo fit a zdravé!

Reklama

Načítám