Hlavní obsah

Lechtivé dárkové sady: Co potěší ty, kdo mají rádi sex?

Foto: Profimedia

Zkusili jste už někdy kamarádce věnovat erotický dárek?Foto: Profimedia

Reklama

Chystáte se na něčí narozeniny, svatbu, rozlučku se svobodou, a nevíte, jakou pozorností zabodovat? Věnujte romantiku i erotiku. Ne vulgárně, ale tak, aby se nikdo nedostal do rozpaků. Na co vsadit?

Článek

Většina nevěst či kamarádek se děsí toho, že ve společnosti svých přátel a známých rozbalí nějaký ten „neslušný“ dárek, který má rozměry srovnatelné se sloním chobotem. Má se dotyčná tvářit pobaveně, pohoršeně, či snad trapně? Člověk nikdy neví, každopádně podobné situace opravdu nejsou výjimkou.

Erotika se může věnovat s elegancí a dobrými úmysly. Tyhle čtyři dárkové sady, které jsou chlípné i romantické zároveň, patří mezi ukázkové případy, jak šikovné intimní pomůcky nezpůsobí nic, co byste nechtěli.

1. Něžnost a romantika

Jednoduchý setík v růžové či fialové barvě od Lovers Premium, který obsahuje zaslepovací masku s mašličkami, lehká pouta s otevíráním i bez klíčku a šimrátko z prachového peří, podpoří fantazii obdarovaného. A je jedno, jestli je mu nebo jí dvacet či třeba čtyřicet let.

Tato dárková sada stojí 539 korun, již na první pohled snoubí něhu s romantikou, ale s možností nahlédnutí do tajů SM. Víte snad o lepším daru pro mladé novomanžele nebo kamarádku? Trumfne ho snad jen další tip.

Foto: Archiv

Něžný set s jemnými peříčky ocení romantičkyFoto: Archiv

2. Pro milovníky masáží

Máte výročí? Přítelkyně se loučí se svobodou? Dárková krabička ve tvaru srdce Cuore Pleasure (Anoé) se jeví jako perfektní volba. Uvnitř se skrývá masážní olej a další nezbytnosti, které uvítají všichni, kdo se chtějí uvolnit a prožít smyslný relax.

Součástí balení jsou i svíčky, které navodí tu správnou atmosféru, a v neposlední řadě i samolepky na bradavky. Ne, nejsou vulgární, jedná se opět o srdíčka. A kolik za to? Za 399 korun dáte svým bližním stylový balíček, který rozhodně neurazí ani puritána. Že by to chtělo něco ostřejšího? Jak je libo. Sety v barvě krve zaujmou naprosto každého.

Foto: Archiv

Srdce nemůže být nikdy vulgární!Foto: Archiv

3. Co velkým klukům a holkám?

Box Red Romance 5 v 1 od Toy Joy (999 korun) by se dal pojmenovat jako „náladový“. Podle situace i emocí se z něj dají vytáhnout nevídané věci. Ten, kdo podlehne naléhavosti, si pravděpodobně ihned vybere vibrátor či vibrační vajíčko. Těm ostatním se bude hodit lubrikační gel, masážní svíčka a látkové lístky na dekoraci ložnice. A co použít to všechno dohromady? Těch možností je…

Foto: Archiv

Tak na tenhle dárek už byste oslavence měli opravdu dobře znátFoto: Archiv

4. Grey box

Christian Grey a jeho choutky praktikované na submisivní Anastazii pobláznily svět natolik, že prostě musela vzniknout oficiální kolekce pomůcek inspirovaná filmem 50 odstínů šedi. Jenže i jiní si vzali „mustr“ a předvedli, jak si představují večery ve dvou. Mezi ty patří ORI a jeho Grey box za 999 korun. Co všechno obsahuje?

Šátek na svazování, pouta na zápěstí, menší kožené důtky, řetízky na bradavky, vibrátor včetně baterií, anální kolík, návlek na penis, fialovou svíčku pro SM, lubrikant a tři kusy tmavých prezervativů. Opět se tedy jedná o set, který je variabilní, neboť aktér vzrušení může dávkovat a postupně zvyšovat. Prostě styl pana Greye… Zkusíte ho i vy?

Foto: Archiv

Odstíny šedi způsobily celosvětovou horečku. Tak proč z ní něco nevytěžit?Foto: Archiv

A jaký máte názor na dárkové sety erotických pomůcek? Líbí se vám?

Reklama

Související témata:

Načítám