Hlavní obsah

Letní denim: Top 5 džínových trendů, ve kterých zabodujete

Foto: Jakub Jurdič

Denimovou módu (a roli modelky) si vyzkoušela naše čtenářka TerezaFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se řekne denim, většina žen si vzpomene na své oblíbené džíny. Omezovat se ale jen na ně? To by byla věčná škoda. Narazit totiž můžete na stylové košilové šaty, midi sukně nebo šortkové overaly.

Článek

Na to, kolik je mu let, dokáže stále dělat dojem. Denim nevychází z módy, jen se sem tam ukáže v novém kabátku. Letní inspiraci si pro vás připravila stylistka Karolína.

Ke startu, připravit…

Oblečení dva v jednom nás baví. Šortkový overal bez rukávů je pro letní dny jako dělaný, pokud pod něj navíc obléknete top, můžete ho nosit i porozepnutý. Fandíte sportovnímu stylu? Obujte k němu barevné tenisky a klidně přidejte i žhavý trend mezi doplňky, kšilt.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: overal (Gate, 598 Kč), top (Topshop, 299 Kč), boty (Adidas, 1690 Kč), kšilt (Claire´s, 384 Kč), hodinky (Tally Weijl, 129 Kč)Foto: Jakub Jurdič

V bohémském stylu

Košilové šaty jsou letos oblíbenější, než kdy jindy. Stačí přitom pár doplňků a budou vypadat pokaždé jinak. Stylistka Karolína jim vdechla pomocí třásní, kůže a dřevěných náramků téměř bohémské vzezření.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Levi´s, 2499 Kč), kabelka (New Yorker, 449 Kč), boty (Camaieu, 400 Kč), čelenka (Clarie´s, 249 Kč), dřevěné náramky (Ann Christine, 129 Kč/kus), sada dřevěných korálků (Bijou Brigitte, 150 Kč), sada pletených náramků na noze (Claire´s, 209 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Náramky jsou dobrou investicí, snadno totiž oživí i tu nejjednodušší sestavuFoto: archiv firem

Variabilní vesta

Na různé způsoby unosíte i džínovou vestu, která se hodí téměř ke všem typům šatů. Samozřejmě s výjimkou těch večerních. Obzvlášť zdařilá je kombinace krátké vesty s dlouhými šaty nebo sukní.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Tally Weijl, 529 Kč), vesta (Gate, 498 Kč), kabelka (H&M, 799 Kč), boty (Vagabond, 2299 Kč), šátek na ruce (New Yorker, 49 Kč), náhrdelník (New Yorker, 159 Kč), náušnice (Pimkie, 149 Kč/2 páry)Foto: Jakub Jurdič

Mini? Midi!

S krátkými sukněmi vás nemusíme seznamovat, co ale říkáte na denimovou midi? Tahle délka působí velmi žensky, a když k ní obujete podpatky, nemusíte se bát optického zkrácení nohou. Pokud sukně sahá do pasu, můžete ji nosit i se zkráceným crop topem.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (Bershka, 699 Kč), top (New Yorker, 129 Kč), kabelka (Topshop, 999 Kč), boty (Zara, 499 Kč), náramek (New Yorker, 49 Kč), náhrdelník (New Yorker, 249 Kč), čelenka (Topshop, 199 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Ze světa zvířat

Nedokážete odolat trendu zvířecích potisků? Pořiďte si šortky s leopardem. Opatrné ale buďte při výběru obuvi, jehlám se obloukem vyhýbejte. Šelmu raději usměrněte plackami.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šortky (New Yorker, 249 Kč), top (Tally Weijl, 149 Kč), psaníčko (Baťa, 384 Kč), sandálky (CCC, 250 Kč), náramek (Bijou Brigitte, 249 Kč), sluneční brýle (Claire´s, 269 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám