Hlavní obsah

Letní sexy hry pro dospělé: Nastartujte svůj intimní život!

Foto: Nicoleta Ionescu, Shutterstock.com

Foto: Nicoleta Ionescu, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prožijte jiskřivé léto plné vášně, touhy i romantiky. Nezáleží na tom, jak jste spolu dlouho. Hrát si můžete kdykoli. A na co? „Madam, k vašim nohám padám. Jak že se jmenujete?“

Článek

„Bohatý fantazijní život může jedině přispět ke zkvalitnění reálného sexuálního života, a proto by si ho měli lidé dopřávat bez jakýchkoli pocitů viny,“ tvrdí přední český sexuální psycholog Petr Weiss. Od fantazií to je však už jen kousek k realizaci.

Podle britské spisovatelky a sexuální poradkyně Lindy Sonntag by se člověk o své představy měl (aspoň někdy) podělit se svým partnerem, nebo se naopak vcítit do jedné z jeho fantazií. „Jejich přehrání ve skutečnosti může nastartovat váš sexuální život do rychlosti rakety,“ domnívá se odbornice. Zároveň dodává, že je třeba opatrnosti s odhalováním představ, v nichž vystupují i třetí osoby. Když váš partner uslyší, že ve svých fantaziích laškujete se sousedem, nemusí tím být zrovna nadšený. Radši zvolte něco neutrálnějšího… Co?

Foto: Ann Haritonenko, Shutterstock.com

Hru na náhodné seznámení okořeníte tím, že se obléknete a nalíčíte úplně jinak, než jste zvykléFoto: Ann Haritonenko, Shutterstock.com

Cizinec není našinec

Domluvte se s partnerem, že se spolu setkáte někde v kavárně. Když muž přijde na smluvené místo, zahraje, že vás sotva zná. Ve skutečnosti to tak vlastně bude. Změňte svůj vzhled, nasaďte si paruku, navoňte se jiným parfémem, namalujte ostré oční linky (takové, které v běžném životě nenosíte), zkrátka se upravte v docela jiném stylu.

Následně předstírejte, že svého muže vidíte poprvé. Jeho úkolem bude navázat s vámi rozhovor, přemluvit vás a odvést k sobě domů (nebo na hotel). Vy v roli dobývané ženy dělejte drahoty, nechte se svádět a celkově mu situaci nikterak neusnadňujte.

Tip: Hra je extra vhodná v neznámém prostředí kdesi na dovolené. Pokud máte zajištěné hlídání pro děti, prověřte místní bar. Cizí vjemy vás vtáhnou do děje raz dva.

Chlípný filmový producent

Navrhněte, že se s drahou polovičkou potkáte v hotelovém atriu či restauraci. Jeden z vás (v podstatě je jedno kdo) se vcítí do postavy filmového magnáta či magnátky a ten druhý si zahraje na vycházející pornohvězdu, jež hledá uplatnění v drsné branži. Je potřeba tolik věcí!

U večeře proberte zápletku filmu, děj, honorář, kostýmy, místo děje… Čím víc detailů, tím lépe. V závěru magnát zavede řeč na osobní prověření. Pozve budoucí hvězdu k sobě do ložnice, aby se přesvědčil o jejích kvalitách. Pokud vám myšlenka na hvězdu porna nevyhovuje, zmírněte motiv na „obyčejnou“ hvězdu filmového plátna. Ostatně, v postavě takové Julie Roberts či Richarda Gera, kteří se ucházejí o roli v novém filmu, se dá taky vyřádit.

Tip: Herec či herečka mohou vyjmenovat, v jakých filmech už hráli. Vymyslete si chlípné názvy snímků nebo použijte dvojsmysly. Co třeba biják „Otevřená ústa“ či „Senzační prázdniny plné radosti“? Nechte fantazii „zabloudit“.

Foto: Profimedia.cz

Romantická klasika Pretty Woman může posloužit jako inspirace pro vaše pomyslné natáčení smyslného filmuFoto: Profimedia.cz

Prozíravý celník a „nevinný“ cestující

V létě se hodně migruje. Taky rádi cestujete? Tak to byste si měli zahrát na pasažéra a celníka. Hlavní roli sehraje důkladně schované pašované zboží (ve vašem případě to coby skrýš jistí kalhotky nebo podprsenka), tělesné prohlídky a uplácení sexuálními službami. „Mohu vám svůj prohřešek vynahradit ve vaší kanceláři? Udělám, co si poručíte!“

Tip: Z půjčovny kostýmů si přineste stejnokroj celní správy, nebo aspoň zařiďte, aby celník měl bílou košili a tmavou kravatu. Pro nastínění „tak vážné situace“ to stačí. To ostatní totiž zařídí očekávání…

„Mnoho lidí sní o sexu se současnými partnery či partnerkami, ale často za nestandardních okolností. Uvědomte si, jaké vzrušení prožijete, když léta sníte o něčem, co se najednou stane?“ pokládá otázku Linda Sonntag, která uvedené hry doporučuje v jedné ze svých sexy příruček.

Tak co, kterou roli si střihnete letos na dovolené?

Související témata:
Celníci

Načítám