Hlavní obsah

Léto ve městě: 5 módních sestav pro všední dny!

Foto: Jakub Jurdič

Prohlédněte si pět stylových letních sestav. Zn.: do města ideální!Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Pokud vás čekají dva měsíce prázdnin, vystačíte si jen s bikinami. V opačném případě se ale budete muset každé ráno rozhodovat, ve kterém oblečení strávíte den. Jak prožít stylové léto ve městě?

Článek

Ani v horkých letních dnech nemusíte dělat (módní) kompromisy. Naopak! Do svého šatníku můžete snadno zakomponovat i aktuální trendy. Pořídíte si šortkový overal, košilové šaty nebo příjemně vzdušné kalhoty?

Double denim

Když ji milujete, není co řešit. Pokud si neumíte představit léto bez džínoviny, dopřejte si ji rovnou v dvojité dávce. O nachlup stejné odstíny přitom jít nemusí. Spárovat můžete třeba šortkový overal s džínovou bundou. Coby inspirace vám poslouží i sestavy z článku Denim? Začněte ho nosit s… denimem!.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: overal (New Yorker, 549 Kč), džínová bunda (New Yorker, 999 Kč), boty (Aldo, 1999 Kč), kabelka (Tally Weijl, 699 Kč), sluneční brýle (New Yorker, 139 Kč), prsteny (Bershka, 199 Kč/set)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Sluneční brýle jsou na léto povinným doplňkem! Které si vyberete?Foto: archiv firem

Módní výcvik

Zelená má zelenou. Army styl, který bodoval během podzimu a zimy, návrháře neomrzel a zlehka se přesunul do letních kolekcí. Baví i vás? Pořiďte si sukni s uniformními knoflíčky a top doplňte psími známkami. Přidat můžete také stylovou ledvinku, která je v této podobě nejen povolená, ale i doporučená.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (Tally Weijl, 699 Kč), triko (Reserved, 199 Kč), čepice (Lindex, 599 Kč), ledvinka (Reserved, 449 Kč), boty (Aldo, 1399 Kč), vojenské známky (Reserved, 139 Kč), náramek (New Yorker, 109 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Časuvzdorné šaty

Pokud byste si měly v létě pořídit jen jedny jediné šaty, pak hlasujeme pro ty košilové. Díky svému střihu svědčí většině žen, dají se snadno obměňovat pomocí doplňků a nehrozí, že by jen tak vyšly z módy. A mimochodem, velmi dobře budou vypadat i s botami bez podpatků.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Orsay, 1199 Kč), boty (Aldo, 1999 Kč), čepice (Orsay, 349 Kč), psaníčko (Orsay, 549 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Košilové šaty jsou nesmrtelné. Už je máte?Foto: archiv firem

Vezměte to zlehka

Když kalhoty, tak vzdušné. Pro horké dny jsou ideální lehké kalhoty s alespoň nepatrně rozšířenými nohavicemi. Pokud máte štíhlý střed těla, klidně je noste v kombinaci s crop topem, v opačném případě zvolte klasický vršek a zastrčte ho do kalhot. Dvojici můžete doplnit módním krajkovým kimonem.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kalhoty (Reserved, 999 Kč), top (New Yorker, 199 Kč), kimono (Lindex, 999 Kč), boty (Aldo, 1599 Kč), hodinky (New Yorker, 299 Kč), psaníčko (Reserved, 599 Kč), náhrdelník (Bershka, 149 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Po vzoru primabaleríny

Máte slabost pro sukně? Pak by ve vaší sbírce neměla chybět baletkovská! Obout k ní můžete podpatky i jemné sandálky, nenáročný je také výběr topu. Zvolit můžete tílko s potiskem, ale i jednobarevnou klasiku. Líbí?

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (Reserved, 799 Kč), tílko (New Yorker, 299 Kč), boty (Reserved, 899 Kč), náhrdelník (Bershka, 219 Kč), náramek (Orsay, 199 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám