Hlavní obsah

Líčení podle Ivy Pazderkové: Make-up si vždy dělám celý sama

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proč nedá dopustit na cestovní balení make-upu, jaká je její hvězdná manýra a co můžete vidět v jejím posledním videoklipu? Na to vše vám dnes odpoví (a přitom se skvěle nalíčí) zpěvačka a herečka Iva Pazderková (38).

Článek

Mít v pořadu skutečnou „blbou blondýnu“ byl náš sen – na natáčení ovšem přišla inteligentní, vtipná a bystrá zrzka Iva Pazderková. Jak asi mnozí vědí, tato herečka, zpěvačka a hudebnice veřejnost zaujala především svým ostrovtipem v roli blondýny ve stand-up komediích a poté jako soutěžící i porotkyně v jedné z velkých hudebních reality show. Tím odstartovala kariéru v komerční sféře a patří k nejvyhledávanějším populárním tvářím v Česku.

Chcete vidět, jak vypadá Iva nenalíčená? Víte, že „lícáky jsou tváře bicáky“? Podívejte se na další díl našeho seriálu Jak se líčí celebrity. Dozvíte se také, jak se komička poprala s rolí vizážistky sebe samé a jaké jsou její extra make-up vychytávky a tajemství.

Líbí se vám líčení podle Ivy Pazderkové?

Načítám