Hlavní obsah

Beauty koutek: Jaký rituál nikdy nevynechá Monika Bagárová?

 

Reklama

Zpěvačka Monika Bagárová (24) se objevila na české hudební scéně před osmi lety. Vždycky jí to ohromně sluší a my jsme chtěli vědět, co stojí za její úžasnou pletí. Celou svou beauty rutinu pro vás popsala v našem videu! Jste zvědavé?

Článek

Monika Bagárová se proslavila díky účasti v soutěži Česko Slovenská SuperStar v roce 2010. V té době jí bylo šestnáct let a dokázala se svým zpěvem probojovat do finále, kde skončila na pátém místě. Od té doby vydala dvě alba. Posledním je Flashback (2017) a najdete na něm mix hudebních stylů – jazz, soul a RnB.

V současnosti běží v televizích už devátá řada StarDance …když hvězdy tančí. Jednou ze soutěžících byla i Monika, ale bohužel vypadla jako první. Škoda, její výkon rozhodně nebyl špatný.

Letošní podzim tedy věnovala především tanci, ale nezahálela ani v hudbě. Ve videu nám prozradila, co všechno chystá, a že toho není málo! Hlavně se ale dozvíte, jak o sebe Monika každý den pečuje, jaký je její denní rituál, co používá za kosmetiku, a také připojila pár triků, aby vám lépe držela rtěnka nebo tvářenka.

Sledujete Moniku Bagárovou?

Reklama

Načítám