Hlavní obsah

Vychytané triky moderátorky Nikol Moravcové: Jak si zvětšuje rty a bez čeho se neobejde?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak si opticky zvětšit rty, zúžit nos či vykouzlit dětské tvářičky během pěti minut? Moderátorka a blogerka Nikol Moravcová (30) zná všechny triky a fígle v líčení a nebojí se je použít přímo před kamerou. Chcete se o tom přesvědčit na vlastní oči a ještě se něco přiučit? Pak vítejte v dalším díle našeho pořadu Jak se líčí celebrity?

Článek

Když jsme oslovili Nikol Moravcovou do našeho pořadu, říkali jsme si, zda vůbec dokážeme ukočírovat tuto neuvěřitelně vitální a hyperaktivní modelku, herečku, moderátorku a v poslední době především úspěšnou blogerku. O Nikol Moravcové je ale naštěstí všeobecně známo, že se nebojí výzev, a tak nám na natáčení kývla s nadšením. Na plac dorazila s výbornou náladou a nás naprosto odzbrojila svým přirozeně krásným a pihovatým obličejem, který se poté jen lehce vylepšil make-upem celým v režii právě této energické ženy.

A jak to líčení celé dopadlo? Jak umí pomocí make-upu Nikol efektně zúžit nos, zvětšit rty nebo zamaskovat kruhy pod očima? K čemu tato blondýnka používá oční stíny, které jsou spíš pro brunety? A proč se v součastnosti neobejde bez rozjasňovače a bronzeru? Odpovědi na všechny tyto otázky a ještě mnohem více se dozvíte v našem další díle Jak se líčí celebrity? Tak dávejte bedlivý pozor!

Jak se vám Nikolina proměna z pihovaté holky na sexy krásku líbí?

Reklama

Načítám