Hlavní obsah

Ložnice až příště! Která místa jsou pro sex doma ideální a proč?

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Můžete svoji ložnici celou proměnit, můžete v dobré víře nakoupit mnoho vonných svíček, olejíčků i polštářů, ale i ten nejsmyslnější zásah není zárukou úspěchu – zvlášť, pokud je ložnice hlavním a jediným místem, kde si s partnerem užíváte. Dodejte vzrušení nový rozměr a zabouchněte dveře stereotypu!

Článek

Stará dobrá ložnice je skvělým útočištěm, ve kterém se odehrávají důvěrné rozhovory i situace „nepřístupné mládeži“. Nic proti ní, ale aby neztratila nic ze svého kouzla, je třeba ji aspoň občas vyměnit za něco méně známého a „okoukaného“.

Nové místo může povzbudit dvojice k tomu, aby víc experimentovaly a vyhnuly se každodenní šedi. Není tedy na co čekat. Dny do svatého Valentýna si můžete zkrátit milováním na těchto místech:

Kuchyně

Kuchyňské ostrůvky a pracovní desky nabízejí spoustu plochy různých výšek. To znamená, že se jedná o ideální příležitost ke zkoušení různých úhlů. Kuchyně také obvykle bývá nejteplejším místem v domě, takže vyloženě svádí k odkládání oblečení nebo vaření v rouše Evině a Adamově. Navíc se v ní nachází lednička – zdroj dobrot od šlehačky po med, čokoládu nebo jahodový sirup. Stačí vyskočit si na okraj pultu, ochutnávat a zkoušet, co vám nejvíc vyhovuje. Konkrétně tato pozice je perfektní pro stimulaci bodu G a zároveň vybízí k hlubokému proniknutí.

Foto: MJTH, Shutterstock.com

Pohovka v obýváku je oblíbeným místem erotických radostíFoto: MJTH, Shutterstock.com

Obývák

Sofa, gauč, podnožky, relaxační křesla. Co si přát víc? Obývák je skvělým místem pro hrátky všeho druhu. Můžete se o ně opírat, nechat si nohu na područce, sednout si partnerovi do klína, když je opřený o zadní stěnu gauče. Možností existuje nepřeberně. Pokud inspiraci teprve hledáte a máte doma erotický kanál, stačí sáhnout po ovladači a dát si spolu schůzku po desáté večer. To se pak budou dít věci! Jo a máte doma krb? O to lépe!

Před krbem

Svíčky a romantická hudba patří ke standardním rekvizitám, ale to, co dokáže oheň v krbu (nebo krbových kamnech), tomu se vyrovná máloco. Plameny a jejich stíny si pohrávají s konturami těl, které tak vypadají neotřele, tajemněji a ve většině případů i atraktivněji.

Někdo dokonce říká, že si v blízkosti ohně přijde jako primitivní zvíře, jehož pohánějí přirozené rozmnožovací pudy. Tak rozložte deku či kožešinu, poházejte pár polštářů okolo a uspořádejte si třeba malý piknik „u táboráku“. Taková psí poloha zezadu bude v tomto případě ideální. Následně ji můžete prostřídat s klidnější pozicí „lžíce“. Při ní aspoň oba budete mít skvělý výhled na živoucí oheň.

Komora nebo šatník

Stísněné prostory jsou stísněné prostory. Nutí milence k tomu, aby se jim přizpůsobili, což v překladu znamená, „buďte víc kreativní, prosím“! Naštěstí to v omezených prostorách typu komora nebo šatník jde poměrně lehce. V jednom jsou k mání džemy a různé další dobroty, v tom druhém šály a opasky, kterými lze zavazovat oči, poutat ruce nebo nohy. No a co všudypřítomná tma? Žádoucí. Nechte světlo světlem, toho si v ložnici užijete dostatek. Opřete se o zeď a zvedněte jednu nohu. Nebo milenci ukažte záda a vyšpulte pozadí.

Koupelna

Zůstanete-li spolu po společné koupeli ve vyhřáté koupelně o něco déle, mohou tyto okamžiky skončit jinak než rychlou a bouřlivou rozkoší? Chvilkové pohlavní roztoužení se mohutným přirážením rychle stupňuje. Když se navíc opřete o zrcadlo a necháte pracovat vizuální vjemy, bude orgasmus o to bouřlivější. No a teď se zase můžete vrátit do té ložnice… Nebo zatopíte v autě stojícím v soukromé garáži? Vždy máte na výběr.

Jaká jsou vaše oblíbená domácí místa k milování?

Načítám