Hlavní obsah

Lucie Vondráčková: Jak si udržuje kondici?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete zažít pocit chůze po písku? Zpříjemnit svůj den tím, že uděláte něco pro své zdraví a krásu? Rozmazlit konečně sama sebe? Začít tvarovat své křivky na léto? Choďte!

Článek

V dnešní době trošku zapomínáme, že chůze je vlastně ideální sport. Je totiž naprosto přirozená a zvládne ji úplně každý. Proto nechte na auto padat prach, zapomeňte na přecpané MHD, a jednoduše choďte! Ideálně v Reebok EasyTone, stejně jako sympatická zpěvačka Lucie Vondráčková.

Díky speciální technologii vzduchových polštářků se v EasyTone budete cítit jako při chůzi v písku

Technologie obuvi EasyTone je inspirovaná cvičením na balančním míči. Výhodou tohoto cvičení je, že tělo reaguje na nestabilitu balančního míče větším zapojením svalů, aby udrželo rovnováhu. Podobně balanční vzduchové polštářky, které jsou umístěné pod patou a špičkou v podrážce Reebok EasyTone a jsou vzájemně propojeny, při každém kroku způsobují drobnou nestabilitu tím, že se vzduch mezi polštářky přelévá. V EasyTone si budete připadat, jako byste chodila po písku.

Lucie Vondráčková je známá svou láskou k pohybu a ke zdravému životnímu stylu

Tři otázky pro Lucii Vondráčkovou, ambasadorku Reebok EasyTone v České republice:

Proč jste se rozhodla spolupracovat se značkou Reebok?

„Jejich boty mi přišly jako dar z nebes. Měla jsem trochu vážnější problémy s nohama a systém nafouklých podrážek mě z těch bolestí vysvobodil. A ještě navíc pěkně vypadají! :o) Jsem zvyklá nosit široké boty, a během let jsem tak trochu na design musela rezignovat. Ale tady jde o spojení estetiky a účelovosti. :o)"

Jaký konkrétně cítíte rozdíl v botách EasyTone od Reebok oproti klasickým teniskám?

„Já už klasické tenisky ani neobouvám. V „reebokách“ se cítím jako v bačkorách. Je to rozdíl asi jako mezi přeskáči na lyže a pohodlnými „měkouši“ na snowboard. Z „bačkor“ už se vám prostě nechce. :o)"

Pozorujete na sobě díky botám EasyTone nějaké výsledky?

„Ano! Když v nich každý den ujdete tak deset kilometrů, budete v nejlepší kondici svého života. :o)"

Nahlédněte do „zákulisí" focení kampaně Reebok EasyTone jaro/léto 2012!

TIP: Využijte možnost vyzkoušet si Reebok EasyTone bez rizika!!!

Ve vybraných prodejnách se sportovním zbožím totiž právě probíhá akce 30denní garance spokojenosti s Reebok EasyTone. Pokud si do 31. května 2012 zakoupíte obuv EasyTone, a nebudete s ní spokojená, můžete ji do třiceti kalendářních dnů bez rizika vrátit!

Reklama

Načítám