Hlavní obsah

Magické letní rituály: Probuďte v sobě ženskou sílu!

Foto: THINKSTOCK

Síla letní přírody ve vás probudí netušenéFoto: THINKSTOCK

Reklama

Minimum oblečení, horké dny, vlahé noci. Ty přímo vybízejí k využití magické energie přírody a probuzení vaší vnitřní síly ženství. Jak na to? Připravili jsme pro vás čarovné letní rituály.

Článek

Tip na začátek? Ráno se bosy procházejte v rose. Svěžest orosené trávy vaše tělo přijme snadno, během několika málo dnů se vaše pokožka vypne, projasní, o pár let vnitřně i navenek omládnete. Nebojte se, po týdnu z vás divoženka nebude, ale proběhnout se stejně jako ona s vámi udělá malý „kosmetický“ zázrak. Totéž, jen pomaleji, podpoří i poklidné ranní brouzdání.

Síla pohanských bohů

V soukromí přírody si vyzkoušejte magický rituál pohanských žen, známých svou silou a krásou. Nemusíte stát nahé, nejlépe v noci za úplňku, kdy je síla kouzel největší, ale postup musíte dodržet. Jde o to, že současně nabíráte sílu ze země, vzduchu a nebe. Mírně se rozkročte, uvolněte a narovnejte. Jakoby středem těla směrem ze země do podbříšku nechte proudit svou životní energii. Soustřeďte se na ni, zavřete oči, uvědomte si dech. Následuje nádech až do břicha, výdech co nejdelší. Nedýchejte silou, ale přirozeně, přijímáte tím nové a potřebné, výdechem naopak odchází vše přebytečné.

Foto: THINKSTOCK

Kouzla jsou nejsilnější při úplňkuFoto: THINKSTOCK

Dýchejte klidně a uvědomujte si sílu, ta by měla proudit zespoda, ze země, středem celého vašeho těla kamsi ven středem hlavy. Až ucítíte, jak se vás zmocňuje pocit nové síly, mírně rozpažte ruce dlaněmi vzhůru. Nechte proudit příjem energie do dlaní. Pak můžete nechat ruce volně podél těla a pomalu otevřete oči. Vedle luny, která patří ženě, vás posílí slunce, hlavně ranní, jehož sílu nabírejte dlaněmi.

Rituál s ohněm

Budete-li sedět u táboráku či krbu, vzpomeňte si, co váš tíží, a pomyslně to vhoďte do ohně a spalte. Pochyby, lásky, co vám zlomily srdce, vzpomínky, co vás stahují zpátky... Prožijte si ten pocit až do konce, dívejte se do plamenů, než pocítíte, že je to pryč.

Láme vám pohled na toho, kdo vás zradil, srdce? Spalte jeho fotku. Nepřejte mu zlé, vrátilo by se vám to, jde o silné kouzlo. Na něco ve smyslu „parchante, zdechni“ zapomeňte, správně je věta typu „končím s tebou“, případně „jdi pryč“. A opatrně na přání, funguje to! Budete-li mu přát bídu, nehezkou partnerku, stane se podobné vám. I v magii totiž platí rovnováha. Stejného účinku docílíte, když fotku či podobiznu prostě spálíte a veškerý popel pečlivě zahrabete do země. Některé kultury přidávají k popelu zrcátko, které odráží vše, co by k popelu mohlo, aby dotyčný opravdu nijak dál neškodil, nepůsobil.

Foto: THINKSTOCK

Kruh dokáže odrážet energieFoto: THINKSTOCK

Vsaďte na kruh

Proč bývaly obřadní ohně v kruhu? Kruh chrání a uzavírá. Nikde nemá kde co uvíznout (jako v rohu čtverce), schovat se, působit dál. Obdobně můžete chránit i sebe, tím spíše v létě, kdy je energie přírody, ale i ostatních lidí silnější než jindy, a to i na koupalištích či výletech. Všichni jsme více emocionálně otevření pocitům, dojmům, ale i negativním vlivům.

Postavte se, a pomyslně nakreslete kolem svých nohou na zemi bílý kruh. Obvykle se jedná o průměr asi 60 cm. Postupujte pečlivě, zásadně ve směru hodinových ručiček, dívejte se na nohy dolů, ty jsou střed kruhu, a začněte kreslit doprava, aby nezpůsobil opak. Jistota je kruh nakreslit 3x, začínáte „nahoře“, od prstů. Když ho „nenakreslíte“ pořádně, neuzavřete, jako by nebyl.

Ještě silnější ochrana je ta kolem celého vašeho těla. V tom případě musíte nakreslit ve směru hodinových ručiček bílou „elipsu“, pro představu, výsledek je, jakoby by jste byli ve vejci – žloutek jste vy, kolem vás je „skořápka“. Začínáte kreslit nad hlavou, uzavíráte „čáru“ tamtéž. Na přesném geometrickém tvaru elipsy, kruhu, nezáleží, jen na tom, aby nebyly žádné „kouty“.

Obal vás chrání, ale nepropouští ani „dobré energie“ směrem k vám. Je určen při silnějším energetickém ohrožení, silném vlastním oslabení, kdy chrání vaše bioenergetické pole, tedy vás.

Znáte nějaké letní čarování, které funguje? Podělte se s námi a… užijte si krásné léto!

Reklama

Související témata:

Načítám