Hlavní obsah

Krásná novinka! Harry a Meghan čekají druhé dítě

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Archie bude velký brácha! Krásnou novinu o tom, že se rodina rozroste, oznámili v neděli večer na sociálních sítích Meghan a princ Harry.

Článek

V královské rodině musí být nyní opravdu veselo! Na svatého Valentýna totiž princ Harry a jeho žena na sociálních sítích oznámili, že čekají druhé dítě. Přitom jejich prvorozený syn Archie oslaví 6. května teprve druhé narozeniny.

Zpráva je to velice překvapující. V létě totiž vévodkyně Meghan prodělala potrat, o čemž se v listopadu rozpovídala i do médií. Chtěla tím dodat odvahu a sílu ostatním ženám, které si tím také prošly.

Podle fotografie, kterou sdílel na svém profilu fotograf Misan Harriman, který páru fotil i svatbu, je Meghan v již pokročilém stádiu těhotenství. Narození dalšího královského miminka lze očekávat zřejmě někdy na jaře. Mimochodem, Misan Harriman nepotřeboval na pořízení této krásné fotografie žádné drahé a speciální fotoaparáty, snímek pořídil na iPad. 

Jde o dvorního fotografa této dvojice. Harriman je nigerijský britský fotograf a aktivista, který například v roce 2019 zachytil protesty proti tehdejšímu prezidentovi USA Donaldu Trumpovi, v jeho hledáčku se objevily i klimatické stávky či protesty hnutí Black Lives Matters. Stal se prvním fotografem tmavé pleti, jehož snímek se objevil jako cover britské mutace módní bible Vogue. Je tedy zcela pochopitelné, proč se stal oblíbeným fotografem Harryho a Meghan.

Ti si mimochodem pro oznámení této krásné novinky vybrali zvláštní čas, tedy ani ne týden poté, co porodila princezna Eugenie syna. Á propos, že čekají své první dítě, oznámili Meghan a Harry právě na svatbě této princezny. Že by dvojice těžko snášela, že jim Eugenie s Jackem Brooksbankem bere pozornost? Ať je to jak chce, dvojici gratulujeme a nastávající mamince přejeme hodně sil a zdraví.

Každopádně královna se může těšit na další pravnouče! Znáte je všechny? 

Reklama

Načítám