Hlavní obsah

Milenci podle horoskopu: Štíři jsou extrémně vášniví, od Býků nečekejte divočinu

Foto: MJTH, Shutterstock.com

Foto: MJTH, Shutterstock.com

Reklama

Také jste si někdy říkaly, že než se s mužem vrhnete do peřin, chtěly byste vědět, jak mu to v posteli vlastně jde? Zjistěte si, v jakém slunečním znamení se narodil. Prozradí vám to totiž mnohé ještě před akcí.

Článek

Znamení horoskopu vám neřekne jen to, jakou má ten či onen povahu. Prozradí vám také, co můžete od svého vyvoleného čekat v posteli. Je vášnivým milencem? Rád si hraje a experimentuje? Nebo je spíš na klasiku a žádnou větší akci od něj čekat nemůžete? Prozradíme vám, která znamení jsou nejlepšími milenci.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani se v posteli rozhodně nedrží stranou, do všeho se pouštějí po hlavě a nebojí se žádného experimentu. Užijete si s nimi sex na netradičních místech a v netradiční dobu a rozhodně je nebudete muset k erotickým hrátkám nijak přemlouvat. Jsou hraví a vášniví, zkrátka nabízejí všechno, co od dobrého milence chcete. Občas mají tendence sklouznout k sobeckému chování, ale když jim naznačíte, že tudy cesta nevede, poučí se. Sex je pro ně totiž závod, ve kterém chtějí být úplně nejlepší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Od klidných Býků nečekejte žádnou divočinu, ale také ne nudu. Sex si zkrátka umějí užít a chtějí, abyste si ho užila i vy. Býci jsou známí požitkáři a milování si vychutnávají líně, pomalu a všemi smysly, žádná rychlovka a spěch. Býci si vás chtějí hýčkat a rozmazlovat a v posteli to s nimi rozhodně není aerobik, ale spíše smyslná romantika. Umějí být velmi něžní a pozorní a potrpí si na správnou atmosféru. Sex je pro muže ve znamení Býka důležitý a spíše součástí něčeho většího, málokdy se pouštějí do jednorázových akcí na jednu noc.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

U Blížence záleží, na jaké jeho já právě narazíte. Může mít zrovna špatnou náladu a do peřin ho neodtáhnete ani párem volů, nebo náhle pocítí nával touhy a skočí po vás klidně ve výtahu. Sex s Blížencem rozhodně nenudí. Rád experimentuje, zkouší nové polohy i erotické hrátky – a totéž bude očekávat i od vás. Připravte se na bláznění s kostýmy, pouty, bičíky, nejrůznější nevšednosti. Kromě toho se Blíženci v posteli rádi pozorují a často se v ložnici obklopují zrcadly, jsou velmi vizuálně vzrušiví.

Foto: Goran Bogicevic, Shutterstock.com

Chcete vědět předem, jaký asi bude? Podívejte se, co o něm říká jeho znameníFoto: Goran Bogicevic, Shutterstock.com

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Do Raků by málokdo na první pohled řekl, že jsou dobří milenci – a hle, v posteli jen těžko najdete lepšího chlapa. Dokážou se totiž neuvěřitelným způsobem vcítit do svého protějšku a chtějí mu splnit všechno, na co jen pomyslí. Jejich hlavním cílem je rozdávat rozkoš a oni sami jsou až na druhé koleji. Jsou velcí romantici, kteří připraví láhev vína, krásnou hudbu, výhled na oceán i okvětní plátky rozsypané po pokoji. Jsou něžní, ale intenzivní, jako by jim cosi našeptávalo, po čem zrovna toužíte.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lví milenci jsou takovou esencí mužství, opravdoví chlapi. Umějí být naprosto okouzlující a oblečení z vás sundají jediným pohledem. Jsou to ti milenci, před kterými se vám podlamují kolena. V posteli jsou velmi rozhodní a naprosto svůj protějšek ovládnou. Vždy v peřinách dominují, tak se na to připravte, ke kormidlu vás příliš nepustí. Na druhou stranu přesně vědí, co dělají, a jsou téměř nevyčerpatelní. Sex je pro ně jeden z největších koníčků a rádi se mu často a intenzivně oddávají. Bez něj pro ně vztah nepřipadá v úvahu.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Muži ve znamení Vah jsou něžní a ohleduplníFoto: 4 PM production, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

U mužů narozených ve znamení Panny nenajdete bouřlivé milence, kteří vám v posteli obrátí svět vzhůru nohama, ale rozhodně se na ně můžete spolehnout. Jsou věrní a stálí, velmi poklidní a budou pro vás bezpečným přístavem, do kterého se můžete vracet. Nevymýšlejí novoty ani experimenty, ale umějí k dokonalosti dovést starou dobrou klasiku. Stejně jako u všech ostatních činností, i tady pro muže-Panny platí, že když se do něčeho pustí, odvedou nejméně 200% práci.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Muži ve znamení Vah jsou velmi něžní a ohleduplní, hodně myslí na svou drahou polovičku a snaží se jí vyplnit každé přání. Jsou spíše submisivní a rádi se nechávají vést. Pokud vám tedy v peřinách sedí spíše vůdčí role, tohle je partie pro vás. Umějí se velmi dobře přizpůsobit a rádi druhému vyhoví. Nejsou příliš nakloněni experimentům, ale když si dupnete, bude po vašem – a jakmile se do toho dostanou, vlastně je to začne bavit. Jen je vylákat z ulity.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři patří mezi sexuální krále horoskopu, jejich povaha totiž stojí na ohromném kotli bublající vášně, kterou jen těžko krotí. V posteli dokážou řádit celé hodiny, je těžké je unavit nebo zaskočit něčím, do čeho by se nechtěli pustit. Jsou rozhodně dominantní a vždycky si prosadí svou, na noc s nimi nikdy nezapomenete. Na svou polovičku se umějí až děsivě napojit a předjímat každou její touhu. Často jim vyhovují i tvrdší hrátky, každopádně je s nimi sex velmi intenzivní, vášnivý a vždy zanechají hluboký dojem.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Pro Střelce je sex hlavně zábava, takže mu mnohdy nepřikládají hlubší význam. Jsou poměrně přelétaví, a jakmile je nová kořist přestane bavit, mohou se přesunout o dům dál. V posteli je to s nimi dobrodružství, rádi totiž objevují a zkoumají a jsou pro každou špatnost. Chtějí být pořád ve střehu, vymýšlejí nové a nové věci a očekávají totéž od své drahé polovičky. Nejvíc je baví samotný lov, první fáze oťukávání a zjišťování, co a jak. Důležité je stále je překvapovat, jinak zmizí objevovat někoho dalšího.

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Chcete se v posteli pobavit? Najděte si Střelce a naučte se ho překvapovatFoto: George Rudy, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi o sexu málokdy mluví, ale poměrně silně ho prožívají – je pro ně něčím velmi intimním, co berou hodně vážně, a právě přes postel je možné je nejvíce zranit. Jakmile v téhle oblasti zradíte jakýmkoli způsobem jejich důvěru, je konec. Jsou poměrně praktičtí a úsporní milenci, sexu si nedopřávají příliš často, ale když už, tak už. Umějí být velmi důkladní a intenzivní, i když jako všude, ani v posteli nedávají příliš najevo jakékoli emoce. Málokdy však nechají svou polovičku neuspokojenou.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Milujete překvapení a kreativitu a nechcete se v posteli nikdy nudit? Pak je pro vás muž-Vodnář tím pravým. Tohle znamení bere sex jako výzvu, jako projekt, na kterém se může vyřádit a nechat promluvit své já. S Vodnářem nikdy není milování stejné. Ani když si střihnete „obyčejnou“ misionářskou polohu – vždycky milostný zážitek něčím okoření a dokáže vás úplně dostat. Rád přebírá iniciativu, ale nebrání se ani tomu, aby dal vyniknout drahé polovičce. Jestli vás sex baví, je pro vás Vodnář ideálním partnerem.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Muži v tomto znamení se rádi noří do nejrůznějších erotických fantazií a her, milují kostýmy a masky a rádi si do sexu promítají rozmanité představy a příběhy. V peřinách jsou velmi jemní a něžní, berou obrovské ohledy na drahou polovičku. Sex je pro ně součástí něčeho většího, a aby si ho opravdu užili, je u nich zapotřebí hlavně hlubokého duševního souznění. Jestliže takové máte, může být milování s mužem ve znamení Ryb téměř až magickým a velmi intenzivním zážitkem.

Jakého milence máte doma vy?

Reklama

Související témata:

Načítám