Hlavní obsah

Sex podle znamení: Štírky jsou dračice, Lvice si potrpí na pouta

Foto: Realstock, Shutterstock.com

Foto: Realstock, Shutterstock.com

Reklama

Každá žena touží v posteli po něčem jiném, a kde si jedna užije zasněnou romantiku, druhá se radši vrhá hned na věc. Asi vás nepřekvapí, že na intimní touhy má velký vliv i znamení, ve kterém se žena narodila.

Článek

Samozřejmě neexistuje jen dvanáct typů žen, které mají stejné preference a baví je sex na stejný způsob. Každé znamení zvěrokruhu však svým zrozenkyním vkládá do vínku něco jiného. Zajímá vás, co si v posteli nejvíc užijí Váhy nebo Ryby? Čtěte dál.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Beranky se s ničím moc nemazlí – a to platí i o sexu. Nejsou zastánkyněmi dlouhé předehry – ačkoli to neznamená, že by si ji čas od času nedopřály. Když však mají chuť na sex, vrhají se do něj po hlavě a jejich partner zkrátka musí být připraven. Jsou spontánní, vášnivé, umí si v posteli říct, na co mají zrovna chuť. Rozhodně se nebojí experimentovat a zkoušet nové věci, v posteli je možné zlákat je ke kdejaké šílenosti. Nevyhýbají se ani sexu na jednu noc a vždycky si to zařídí tak, aby si ho užily na maximum.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ženy narozené ve znamení Býka jsou velmi věrné a často se stává, že během života mají třeba jen jediného sexuálního partnera. Sex je pro ně hluboce intimní záležitostí, o které nerady mluví, ale to neznamená, že si ho neumí užít – naopak. Býci jsou velmi smyslově založené znamení, požitkáři, kteří se umí do postelových hrátek naplno ponořit. Vyhovuje jim spíše pomalejší tempo a špatně snášejí adrenalinové zážitky někde v přírodě či na veřejnosti – na sex potřebují klid, atmosféru a tu správnou náladu.

Foto: Goran Bogicevic, Shutterstock.com

Ženy ve znamení Býka potřebují k milování soukromí a klidFoto: Goran Bogicevic, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Se ženami-Blíženkami je někdy těžké pořízení. Jeden den jsou to nespoutané dračice, které se nebojí vrhnout po hlavě do čehokoli, co jim partner navrhne, druhý den se posteli vyhýbají obloukem. Muž by se tedy měl naučit rozpoznávat jejich náladu, aby nedošlo ke zbytečnému zklamání. Když jsou však Blíženky zrovna při chuti, užívají si kreativní a nápadité postelové hrátky, rády překvapují a na oplátku jsou překvapovány. Rozhodně je neuspokojí všednodenní klasika v podobě misionářské polohy, chtějí zkusit něco vynalézavějšího.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pro Račice neexistuje sex bez romantiky, dlouhých pohledů do očí, líbání a něžných doteků. Víc než akt jako takový si užívají ono jiskření a flirtování, při kterém se k němu schyluje, a naprosto zbožňují dlouhé předehry. V sexu hledají hlubší spojení dvou lidí a ne jen rychlou tělesnou akci, vždycky pro ně znamená něco víc. Tyto ženy potřebují jemné a trpělivé partnery, kteří je budou hýčkat a plnit jim každé přání. Partner je naprosto dostane zapálenými svíčkami, okvětními plátky či jinou romantikou.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Lvice jsou za všech okolností vládkyněmi situace a všechno šlape podle jejich přání – a to i v posteli. Bývají převážně dominantní a partnera si rády „zkrotí“ pomocí pout či jiných pomůcek. Kromě toho je třeba je zbožňovat a obdivovat. Lvice musí cítit, že je pro partnera ta jediná a nejlepší, naprosto nedostižná. Stejně jako v jiných oblastech života je i při sexu velmi otevřená a často podléhá impulzivním nápadům, čas od času si ráda užije milování na neobvyklých místech. Sex je pro ni koníčkem, kterému se oddává velmi ráda a často.

Foto: Eviled, Shutterstock.com

Lvice je ráda dominantníFoto: Eviled, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pannám většinou trvá delší dobu, než se otevřou a na sex vůbec dojde – jsou to totiž dámy každým coulem a o některých věcech se zkrátka baví jen s partnerem, kterému skutečně důvěřují. Panny sice nejsou zrovna vášnivé znamení, to si však v posteli vynahrazují pečlivostí a jakousi metodičností. Ačkoli byste to do nich na první pohled neřekli, rády zkoušejí nové věci a s téměř vědeckým zájmem zkoumají nové polohy a jejich „účinky“. Jakkoli divoké však v posteli mohou být, pamatujte, že to, co se stane v ložnici, by tam také mělo zůstat.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Váhy patří mezi nejženštější znamení zvěrokruhu a užívají si tak přesně ty typicky „ženské věci“ – potrpí si na budování atmosféry, před milováním často zapalují svíčky či aromalampy, vyžívají se v náladovém osvětlení a pečlivě vybírají soundtrack. Rády se nechávají dobývat a svádět, cítí se jako princezny, po nichž někdo touží. Kromě toho je baví nejrůznější fantazijní hry a postelové příběhy v kostýmech či nejrůznější nemravné scénky. Nebojte se u nich romantiku narušit klidně i troškou vtipu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Štírky jsou extrémně sexuální a smyslové bytosti a svou tělesnost si náramně užívají. Přesně vědí, co chtějí, a taky to umí dostat – kdykoli si zamanou. Jsou smyslné, dokážou se chovat něžně i drsně, v posteli kloužou z jedné role do druhé. Po takových sexuálních partnerkách touží každý. Erotika je jejich přirozeností a milostné hrátky velkým koníčkem. Kdyby záleželo jen na nich, věnovaly by mu veškerý svůj volný čas. Jen je třeba jejich touhám vycházet vstříc a nezklamat je – nebo nezačít nudit.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pro Střelkyně je sex hlavně zábava, jedna velká hra, dobrodružství. Berou ho jako jeden z prostředků komunikace a někdy mu přikládají možná trochu jiný význam než ostatní. Sex pro ně je možností, jak druhého poznat – a to třeba ještě dřív, než je jim jasné, jestli k druhému člověku chovají nějaké sympatie. Právě skrze milování to totiž dokážou zjistit. V posteli jsou hravé, spontánní, rády o sexu mluví a nic pro ně není tabu. Jedno z nejotevřenějších znamení.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Kozorožky jsou velmi tiché a uzavřené, málokdy svoje tužby nějak ventilují. Na první pohled mohou vypadat chladně, ale to je jen vnější slupka. Jakmile se vám ji podaří prolomit, najdete velmi silnou bytost, pro kterou je sex důležitou součástí života založenou na obrovské vzájemné důvěře. V posteli často přejímají vůdčí roli, i když se málokdy chopí iniciativy a celý akt načnou. Umí velmi citlivě vnímat svého partnera a přizpůsobit se mu, důležité pro ně totiž je vzájemné souznění.

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Kozorožky umí svého partnera velmi citlivě vnímatFoto: gpointstudio, Shutterstock.com

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Kreativní Vodnářky jsou tak trochu bláznivé – jak v životě, tak i v sexu. Jsou to velmi svobodomyslné duše, které často experimentují. A netýká se to jen různých poloh a druhů sexu, ale třeba i počtu a pohlaví lidí, které si pustí do postele. Nikdy nikoho nesoudí a totéž čekají od partnera – otevřenou mysl a chuť zkoušet cokoli, co jim zrovna bude připadat zajímavé. Špatně snáší odmítnutí a jakékoli odsudky, neumí je odpustit ani přejít. Pokud ale najde stejně otevřeného jedince, snese mu doslova modré z nebe.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ryby se v sexu často přizpůsobují partnerovi, protože taková je jejich přirozenost – plout s proudem. Pokud se ale projeví jejich skutečná povaha, řadí se Ryby mezi ty, co rádi fantazírují. Milování si často do detailů představují, i když ví, že realita může vypadat úplně jinak. Zbožňují sex ve tmě, protože při něm může pracovat na plné obrátky jejich bohatá fantazie. Do druhých se umí neobyčejně geniálně vcítit a skoro věštecky vědí, co, kdy a jak. Zkuste se podobně empaticky napojit na ně a sex bude naprosto nezapomenutelný.

Našly jste se v našem horoskopu?

Reklama

Související témata:

Načítám