Hlavní obsah

Milostné kousání do jeho chlouby: Ano, či ne? A jak?

Foto: Thinkstock

Možná bude dobré zkusit trochu přitvrdit?Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doba největší slávy upírské ságy už dávno skončila, ale vycenit zuby a projet mu jimi po přirození? Tak to je v kurzu pořád! Někteří muži to milují, ale ještě o tom neví! Nechcete to změnit?

Článek

„Plytkost a unylost je to nejhorší, čeho se žena může v posteli dopustit,“ říká čtyřiatřicetiletý Lukáš s tím, že už týdny hledá způsob, jak své nové milence naznačit, že mu její styl jeho stimulace moc nesedí. „Zachází se mnou jako s děckem. Asi by to chtělo trochu přitlačit, přejít do útoku, prokázat dravost. Já nevím, prostě cokoli, po čem by se mi protočily panenky,“ uvažuje Lukáš, který je ideálním adeptem na malý, leč trochu odvážný pokus…

Vrrr na něj!

Už i Paul Joannides, odborník na výchovu americké mládeže, si v jedné ze svých publikací všiml, že muži by často ocenili, kdyby partnerky vložily do manipulace s jejich pohlavním orgánem více síly a intenzity. Cestou je i tak zvané milostné kousání, kdy zuby přitisknuté kdekoli na kůži přímo „u zdroje“ nebo v jeho okolí, mohou být spouštěčem velmi příjemných pocitů.

Foto: Isifa

Muži si často stěžují na příliš jemnou manipulaci s jejich pohlavním orgánemFoto: Isifa

Velký šéf sevřený tesáky…

Totéž si myslí i Václav Budinský, spisovatel, básník, publicista a autor řady odborně populárních publikací, který ve své knize 365 způsobů milování kousání do penisu, respektive do všech jeho částí, také zmínil. Ten tvrdí, že tato milostná technika patří mezi neprávem opomíjené způsoby stimulace toho krásného a obdivovaného orgánu. (Myslí tím pana domácího, tak úsměv stranou, dámy.)

Jenže, jak na to, aby původně dobře myšlený nápad neskončil fiaskem? Stačí neobratný pohyb, jeho vytřeštěné oči, a neštěstí je na světě. Klid, katastrofické scénáře nechte na jindy. Jestli máte chuť zkusit to, tak nejprve, jen tak mezi zuby, proceďte nápad, aby dotyčný věděl, co ho čeká. „Nelekej se, tohle lehké kousnutí ti neublíží!“ Podobně prostá věta může zachránit ledacos a hodí se pro ni jakékoli načasování.

Nehrajte si na kaskadéra!

Sám Paul Joannides říká, že člověk nemusí být zrovna vysokoškolsky vzdělaným sexuologem, aby chápal, jak důležitá je vzájemná komunikace, když partner nebo partnerka svírá mezi řezáky důležitou součást jeho pohlavního ústrojí. A co pak, když už má milenec varování?

Foto: Isifa

Myslete na to, že povolené je v sexu všechno, co přináší radost oběma parterůmFoto: Isifa

„Mělo by se začínat jemně, přičemž lze pochopitelně kousat do neztopořeného i ztopořeného údu, postupně razanci a sílu zvětšovat a zastavit až na hranici bolestivosti, což muž dá zcela jistě najevo,“ popisuje Václav Budinský. Tohle je ten jediný a správný postup, nad kterým si mnohdy bezradné ženy lámou hlavu. „Některé se zbytečně bojí, aby nezpůsobily bolest, jiné se někdy pod náporem silné vášně přestanou kontrolovat a mohly by muži způsobit zranění,“ vyjmenovává nejčastější chyby Václav Budinský.

Pohodlnější cesta pro opatrné

Proto, jestli on nebo vy máte opravdu strach o jeho rodinné klenoty, při prvních pokusech „zabalte“ své zuby do rtů, a schovejte tak svoje řezáky do té doby, než se partner trochu nevzruší, a sledujte, jestli vás pobídne k dalšímu kroku.

Muži. Nejdřív odmítají, ale pak…

„Stává se, že už jen při představě zubů na penisu některým mužům vstávají hrůzou vlasy na hlavě, ale nakonec mnoho z nich zjistí, že tato aktivita působí velmi dráždivě,“ podotýká Paul Joannides. Zkrátka, ptejte se, experimentujte a nechte se překvapit. Třeba kousání zařadíte do svých oblíbených aktivit.

Pořád ale platí, že nesmíte dělat nic, co by ten druhý nikdy neměl dělat vám. Jen si představte, jak by vám bylo, kdyby se jeho zuby zakously do vašeho klitorisu!? Jako pomsta dobrá, ale opravdu by byla tou poslední…

A jak se vy díváte na láskyplné kousání? Připadá vám sexy?

Reklama

Načítám