Hlavní obsah

Milý trend: Kuchyně příjemné na dotek

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Věci kolem mohou být příjemné na dotek. U nábytku to až donedávna nebývalo běžné. Současné technologie už ale nabízejí materiály, které mění povrch například kuchyně v doslova sexy záležitost.

Článek

Všimli jste si, jak je okouzlující, když jsou běžné věci kolem vás příjemné na dotek? Keramický hrníček, sklenka z prolamovaného skla, volant v autě, myš u počítače? U nábytku až donedávna zůstávala příjemnost dotyku vyhrazena klasice. ale to už není pravda a dotknout se dnes nábytku může být také velký zážitek.

V duchu tohoto trendu pojal svou novou řadu největší český prodejce kuchyní, společnost Oresi kuchyně. Nové kuchyně Dolti mají povrchy v módním plastickém reliéfním provedení. Různé vzory dubového, cedrového, borového nebo exotického dřeva tak doslova vystupují z kuchyňských linek a jdou vstříc nejen vašim očím, ale i dlaním a prstům. Je hřích si novou kuchyň Dolti nepohladit.

Ušetřit peníze je také trend

Dnes je moderní dělat pěkné a užitečné věci tak, aby byly levné. Tento trend měli v Oresi na mysli, když déle než rok vyvíjeli nové kuchyně Dolti. Tyto kuchyně nabízejí škálu atraktivních dezénů, variabilní řadu modulů a prostorových řešení i rozsáhlé příslušenství pro vysoký uživatelský komfort. To vše za bezkonkurenčně nízkou cenu. Aby v Oresi dosáhli takto výjimečného poměru mezi kvalitou, designem a cenou, využili nejmodernější projekční, výrobní i logistické technologie a na to díky dlouhodobým partnerským vztahům s předními evropskými výrobci navázali maximálním snížením ceny všech komponentů. Pro kuchyně Dolti navíc, jak je u Oresi obvyklé, platí obsáhlý bonusový program včetně prodloužených záruk zadarmo.

Užijte si tento nový a příjemný trend!

Něco pro milovníky svěžesti, nápadů a odlišnosti

Zajímavostí, kterou přinášejí kuchyně Dolti, je designový princip Colorama. Ten umožňuje obohacení kuchyňských sestav o různě barevné prvky. Colorama je vlastně radost z barev uplatněná při vytváření kuchyně.

Pro přiblížení si zkuste vybavit ten pocit, když se na jaře objeví na louce prvních pár barevných květů. Najednou vás potěší nový akord a svět kolem dostane nové souvislosti. Stejně přínosná může být pro nově zařizovanou kuchyň Dolti barevná kompozice Colorama. Jednotlivé kuchyně Dolti je totiž možné díky speciálním modulům obohatit o různě barevné korpusy. Bydlení dostane rázem nový kontext. Pastelovější, hravější, umělečtější, dynamičtější, osobnější, originálnější. Pro někoho je Colorama třeba až příliš odvážná hra s barevnými důrazy v kuchyni, pro jiného naopak vítaná příležitost, jak projevit v bydlení vlastní styl.

Tvořit znamená kombinovat

Systém těchto kuchyní umožňuje nezávisle kombinovat dezény korpusu a dvířek podle individuálního vkusu. I za nejnižší možnou cenu dostanou uživatelé kuchyní Dolti výrobek vysoké kvality a užitné hodnoty s dvířky o síle 18 a 19 mm a se skříňkami osazenými špičkovým kováním předních světových výrobců Blum, Hettich a Grass, nezpochybnitelných špiček v oboru nábytkových mechanik.

Kuchyně Dolti jsou pro všechny své kladné vlastnosti atraktivní volbou k vytváření mnohotvárných interiérů. Od první kuchyně mladého, nepříliš zajištěného páru, přes kuchyň trendově zaměřených singlů až po bohatě strukturovanou rodinnou kuchyň.

Zkuste si i vy nechat udělat u Oresi návrh nové kuchyně zadarmo!

Reklama

Související témata:

Načítám