Hlavní obsah

Hvězdy krasobruslení v Praze

Foto: kralove-krasobrusleni.cz

Olympijský vítěz bude bruslit v PrazeFoto: kralove-krasobrusleni.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Světoznámý ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko. V doprovodu svých krasobruslařských kolegů vyráží dobýt ledové plochy po celém světě. Již potřetí, tentokrát dokonce s novou show. Večer plný emocí a úžasných výkonů přijde brzy - hvězda ledu přijede do Prahy už 9. dubna!

Článek

Ruského krasobruslaře Jevgenije Pljuščenka snad není třeba představovat. Při jeho volných jízdách na soutěžích se milionům fanynek z různých koutů světa až zastaví dech. Při jeho závěrečné úkloně konečně vydechnou. Prožily úžasné okamžiky díky umění, které jim Jevgenij opět předvedl.

Ten se po svém strhujícím vítězství na olympijských hrách v Turíně v roce 2006 rozhodl, že svůj sportovní a bavičský talent zúročí ještě více. Spolu s dalšími krasobruslařskými špičkami dal dohromady show a všude s ní zaznamenal obrovský úspěch.

Jeho třetí show s názvem Králové ledové arény III. bude mít 9. dubna světovou premiéru, a to právě v Praze. Mezi dalšími účinkujícími bude nejen charizmatický Švýcar Stephan Lambiel (dvojnásobný mistr světa), ale také naše česká hvězda Tomáš Verner.

Foto: kralove-krasobrusleni.cz

Světové premiéry se zúčastní i Tomáš VernerFoto: kralove-krasobrusleni.cz

Kromě krasobruslařů se na show podílejí akrobaté, žongléři s ohněm, tanečníci hula-hula a další významní sportovci. Na pražské premiéře budou přítomni zástupci Guinnessovy knihy rekordů. Proč? Mistr světa v experimentálním krasobruslení Sergej Jakimenko se pokusí o světový rekord. Před očima pražských diváků předvede dvojité salto na ledě!

Celou show bude hudebně doprovázet Edvin Marton, a to živě! Maďarský houslista, nositel ceny EMI, rozezní jedny z nejnovějších originálních houslí, které pocházejí z rukou Mistra Stradivaria. Nebudou chybět ani moderní světelné a pyrotechnické efekty.

Není snad ženy, které by se nelíbily ladné pohyby na ledě, navíc v podání opravdových hvězd ledové plochy. Prahu jistě čeká velkolepá show, kterou byste si rozhodně neměly nechat ujít!

Králové ledové arény - 9. 4. 2009 od 19.00 hod. O2 Aréna Praha Prodej lístků v síti Sazka Ticket

Reklama

Související témata:

Načítám