Hlavní obsah

Móda, která se opravdu nepovedla

Foto: Thinkstock

Jasně, každý má jiný vkus, ale kdo si tohle může pořídit?Foto: Thinkstock

Reklama

Říká se, že každé zboží má svého kupce. Pohled na následující módní výstřelky nás nicméně nutí o tomto tvrzení pochybovat. Nebo snad víte o někom, kdo by si dobrovolně pořídil kabelku ve tvaru mrtvé čivavy (jedenáct tisíc korun, nekupte ji!), případně „designové“ lodičky poseté bradavkami?

Článek

Oblečení, které se v běžném životě moc unosit nedá, vídáte na módních molech dnes a denně a sledujete ho s chutí. Následující oblečky jsou ale nenositelné z úplně jiných důvodů než ty, které se objevují ve snových kolekcích (krásné couture šaty pro podzim/zimu najdete zde). Pojďte se podívat na kousky, které se dle nás opravdu nevyvedly.

Alexander Wang si to u nás „rozlil“

Spolupráce slavných návrhářů s nejrůznějšími značkami (viz článek Versace nebo Lagerfeld? Oblékněte jejich modely i vy) jsou vždycky dychtivě očekávány, tahle ale podle našeho názoru příliš dobře nedopadla. Jakkoli máme Alexandra Wanga rádi, triko, které navrhl pro Starbucks, nás opravdu nebere. Skvrna od kafe se dá na bílém triku vyrobit levněji než za patnáct stovek.

Foto: archiv firmy

Alexander Wang pro StarbucksFoto: archiv firmy

„Flanelka“ po dědovi za jedenáct tisíc

Přijde vám polité triko jako „slabá káva“? Pak se podívejte na rádoby zničenou flanelovou košili od japonské značky Anachronorm, která se prodává za více než jedenáct tisíc korun!

Foto: endclothing.co.uk

Jako cestovatel v čase si můžete připadat v košili od značky AnachronormFoto: endclothing.co.uk

Tenisko-žabky

Na „Conversky“ nedáme dopustit, ale proč bychom měly probůh toužit po žabkách, které vypadají jako tenisky? Nebo snad obráceně? To je jedno. Ještě že je po létě. Doufáme, že se s tímto trendem nesetkáme tváří v tvář v ulicích.

Foto: archiv firmy

2 v 1 podle Converse All StarFoto: archiv firmy

Srdce na pravém místě?

Australský návrhář Elliot Ward-Fear má v dobrém slova smyslu spoustu neskutečných nápadů. Výřez na zadní části kalhot je sice zajímavý, ale rády bychom, aby zůstal tam, kde je – na fotkách.

Foto: archiv firmy

Zadek v srdíčkovém modelu Elliota Ward-FearaFoto: archiv firmy

100% nové ponožky

Přišel vám trend roztrhaných džínů postavený na hlavu? To jste ještě neviděly tyhle ponožky, které vypadají, jako by měly za sebou celé desetiletí. Za ponožky s bonusem v podobě děr dáte přes tři stovky.

Foto: Free People

Co by na takovéhle díry řekla vaše maminka?Foto: Free People

Lodičky s bradavkami

Argentinský umělec Nicola Constantino má evidentně rád ženská prsa. Což o to, na tom by nic divného nebylo, ale Nicola je má potřebu promítat i do svých návrhů kabelek, bot, a dokonce i korzetů.

Foto: archiv firmy

Minimálně podivné lodičky z dílny Nicoly ConstantinaFoto: archiv firmy

Chudák Tinkerball…

Oblíbeného mazlíčka dědičky Paris Hilton, Tinkerballa, si vzal na paškál návrhář James Piatt. Kabelka ve tvaru mrtvé čivavy má upozorňovat na to, že stále více žen nosí pejska místo svého doplňku. Nedá se ale těch jedenáct tisíc korun, co kabelka stojí, investovat rozumněji a bez nutnosti nošení téhle podivnosti?

Foto: James Piatta

Tuhle kabelku si asi Paris Hilton nepořídíFoto: James Piatta

Kde je vršek saka?

Stejně jako některé kosmetické přípravky 2 v 1ani tohle spojení topu a saka nefunguje. Nevypadá dobře, bůhví jak drží a ke všemu je nepraktické. A třešnička na dortu hrůzy? Stojí více než šest tisíc korun.

Foto: archiv firmy

2 v 1 od značky BlessFoto: archiv firmy

Kraťasy s… chrániči?

Pozor, tyhle originální kraťasy, které jsou prý ideální na party, jsou ve slevě. Z téměř deseti tisíc korun se dostaly až na tři. Přijde vám to za průsvitné „cosi“ zdobené peříčkovými chrániči na kolenou stále hodně? Nejste samy.

Foto: archiv firmy

Šortky z e-shopu Opening CeremonyFoto: archiv firmy

To chce potlesk!

A to nejlepší na konec. Dělá-li vašemu partnerovi problém rozepínání podprsenky, pořiďte si model, který sklouzne po dvou tlesknutích. Vyvarujte se ale návštěvy společenských akcí. Jen si představte tu situaci, když sálem zazní potlesk…

Foto: Instructables

Stačí dvakrát tlesknout a ...Foto: Instructables

Na co nejšílenějšího jste narazily, ať už v obchodech nebo přímo v ulicích, vy? Budeme se těšit na vaše příspěvky!

Reklama

Související témata:

Načítám